Hedef 10 Bin Sporcu

DÜZCE – Düzce Belediyesi ve Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenecek olan Yaz Spor Akademisi çocuklara kapilarini açiyor. Bu yil ki hedef 10 bin çocuga spor yaptirmak.

Gençlik ve Spor Müdürlügü ile Düzce Belediyesi tarafindan ortaklasa düzenlenecek olan Yaz Spor Akademisi çocuklara kapilarini açiyor. 20 Haziran – 02 Eylül 2022 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan yaz spor okullari, iki kurum arasinda ortak yapiliyor. Yaz Spor Akademisine Gençlik ve Spor Müdürlügü antrenör ve tesis konusunda yardimci olurken Düzce Belediyesi de malzeme ve antrenör konularinda ortak hareket edecek.

7-18 yas arasi çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Aticilik, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçulugu, Güres, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk ile Engelli Yüzme olmak üzere toplam 30 bransta 60 antrenör ile egitim verilecek.

Kayitlar www.duzce.gsb.gov.tr adresinden online sistem yapilmaktadir.

Kaynak: İHA