Cumhurbaskani Erdogan, TVF Baskani Üstündag'i Telefonla Arayarak Tebrik Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, CEV Avrupa Altin Ligi’nde Portekiz’i maglup ederek Dörtlü Finalleri garantileyen Filenin Efeleri ile FIVB Milletler Ligi’nde ilk haftayi Belçika galibiyetiyle 4’te 3’le tamamlayan Filenin Sultanlari’ni tebrik etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag ile telefonda görüstü. Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan, TVF Baskani Üstündag’a hem A Milli Erkek Takimi’nin hem de A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin galibiyetlerinden dolayi çok mutlu oldugunu ifade etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag da Cumhurbaskani Erdogan’a Türk voleyboluna vermis oldugu destekten dolayi tesekkür etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, daha sonra A Milli Kadin Voleybol Takimi kaptani Eda Erdem Dündar’la da telefonda görüstü. Erdogan, Belçika karsilasmasini takip ettigini ve Filenin Sultanlari ile gurur duydugunu söyledi.



A Milli Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem Dündar da, Erdogan’in destegini her zaman hissettiklerini belirterek tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA