Bakan Kasapoglu'ndan Genç Milli Yüzücülere Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Portekiz’de düzenlenen Avrupa Gençler Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda 2 altin, 2 gümüs ve 2 bronz madalya kazanarak organizasyonu ikinci sirada tamamlayan milli yüzücüler için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Portekiz’de düzenlenen Avrupa Gençler Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda 2 altin, 2 gümüs ve 2 bronz madalya kazanarak organizasyonu ikinci sirada tamamlayan milli yüzücüleri yayimladigi mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Portekiz’in Sebutal kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda 2’si altin, 2’si gümüs ve 2’si bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazanarak sampiyonayi ikinci sirada tamamlayan milli yüzücülerimizi kutluyorum. Ay-yildizli bayragimizin dalgalandirilmasinda ve Istiklal Marsimizin dinletilmesinde emegi geçenlere ülkem ve sahsim adina tesekkür ediyorum. Elde ettikleri madalyalarla bizleri sevindiren, gelecege umutla bakmamiza vesile olan genç sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum”

Kaynak: İHA