1966 Edremitspor 3. Lig Istiyor

Balikesir’in Edremit ilçesinde yeni sezona 3. Lig hedefi ile hazirlanan 1966 Edremitspor’da Kulüp Baskani Tümdeniz Çelebi, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Tarik Kisa ile birlikre basinla bulustu. Yeni sezon hedeflerini anlatan Baskan Çelebi, sportif basarinin yaninda altyapi tesislesmenin de önemine dikkat çekti.

Edremit Belediye Baskan Yardimcisi ve 1966 Edremitspor Kulüp Baskani Tümdeniz Çelebi, yönetim kurulu üyeleri ve Kulüp Teknik Direktörü Tarik Kisa yeni sezon öncesinde gölgede görev yapan basin mensuplari ile bir araya geldi.

Geçtigimiz sezonu yenilgisiz sampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen yesil-sarili 1966 Edremit spor, yeni sezonda da büyük basarilara imza atmak için hazirliklarini sürdürüyor.

Yeni olusturulan yönetim kadrosu ve yeni transferlerle güçlenen kadrosuyla sezon hazirliklarina siki sekilde devam eden 1966 Edremitspor’un hedeflerini ve yeni sezona hazirlik sürecini anlatan Kulüp Baskani Tümdeniz Çelebi, 3. Lig hedefi ile yola çiktiklarini söyledi.



Sportif basari kadar altyapi ve tesislesmenin önemine dikkat çeken Çelebi, Edremit’i sportif anlamda da üst lige tasimayi hedeflediklerini kaydetti.

Hamdibey Stadyumu’nun etrafini spor kompleksi haline getirerek baglantili yollari düzenlemeyi planladiklarinin da müjdesini verdi.

Çelebi, 1966 Edremitspor’a yakisir sekilde siyasetin ötesinde tüm partilerle Edremit’e mal olmus bir yönetim ve kulüp olusturacaklarini belirtti.

Teknik Direktör Tarik Kisa ise Edremitspor’u yeniden profesyonel lige tasimak için mücadele ettiklerini belirterek Baskan Çelebi ve yönetim kuruluna destekleri için tesekkür etti.

Altinoluk Mahallesi’nde ki Akçam Otel’de gerçeklestirilen toplantiya Belediye Baskan Yardimcisi ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Gerkus, Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eker ile Belediye Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canli bölgede görev yapan basin mensuplari katildi.

Kaynak: İHA