Yenimahalle'de Yaz Okullari Basliyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenledigi yaz okullarina kayitlar basladi. Basvurular 1-20 Haziran tarihleri arasinda Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi’nden yapilacak.

Yogun egitim dönemi sonrasi ögrencilerin yaz tatilini kendilerini gelistirerek ve eglenerek geçirmeleri için yaz okulu düzenleyen Yenimahalle Belediyesi’nde, spor kulübü bünyesinde egitimler yaz boyu devam edecek. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okulu egitimleri 20 Haziran-25 Temmuz ve 27 Temmuz-22 Agustos tarihleri arasinda 2 dönem olarak gerçeklestirilecek.

11 ayri bransta yaz okulu

Hafta içi günlerini kapsayacak sekilde düzenlenen yaz okulu programinda 4-10 yas araligi için bale ve jimnastik branslarinda egitimler verilecek. 7-14 yas araliginda bulunan Yenimahallelilere ise basketbol, voleybol, hentbol, halk oyunlari, masa tenisi, kick boks, taekwondo branslarinda yaz okulu egitimi verilecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek yaz okulunda bu yil ilk kez alaninda uzman spor egitmenlerince 8-14 yas araligindaki çocuklara okçuluk egitimleri de verilecek. 11 ayri bransta egitimlerin verilecegi yaz okulunda futbol bransinin basvurulari ve çalismalari ise Ali Öcal Batikent Semt Stadi’nda gerçeklestirilecek.

Yenimahalle çocuklari spora davet ediyor

Çocuklarin ve gençlerin spor faaliyetlerine katilimini arttirmak ve kisisel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla açilacak olan Yenimahalle Belediyesi yaz okullari için 344 09 71, futbol bransi için 250 64 44 numarali telefondan gerekli bilgi alinabilecek.

Kaynak: İHA