Turgutluspor'un Yeni Baskani Bülent Daskan

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’un Olagan Genel Kurulu, Turgutlu Yedi Eylül Spor Salonu’nda Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ve delegelerin katilimiyla gerçeklestirildi. Kulübün 191 üyesinin katildigi ve açik oylama seklinde yapilan seçim sonunda Bülent Daskan Turgutluspor’un yeni baskani oldu.

Geçtigimiz hafta yeterli çogunluk saglanamadigi için ertelenen Turgutluspor Olagan Genel Kurulu yapildi. Toplanti baslangicinda kulübün basin sözcüsü Erk Kayabas, Olagan Genel Kurulu Divan Baskani’ni yönetim kurulu üyelerinin oylamasina sundu. Oylama sonunda Faruk Aydin Divan Baskani, Hüseyin Maliz ve Sabri Toker Katiplik yapti. Olagan Genel Kurulda, yönetim ile denetim kurulu raporlari okunup, bilanço ibra edildi.

Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri

Bülent Daskan baskanligindaki yönetim kurulunun asil üyeleri; Ibrahim Gökdere, Ali Hikmet Nasuhoglu, Cüneyt Bulman, Hasan Egilmez, Sükrü Egilmez, Kadir Sakar, Tarik Kayabas, Burhan Gündüz’den, yedek üyeleri ise Kutluhan Kirat, Ugur Balta, Sadettin Sayan, Aydin Imir, Aydin Temel, Salih Özsoy, Hüseyin Yasak, Abdullah Aygün ve Oktay Durmus’dan olustu.

“Turgutluspor’u birlikte yönetecegiz"

Açik oylama seklinde yapilan seçim sonunda açiklama yapan Baskan Bülent Daskan su ifadeleri kullandi: “Bugün Turgutluspor’un gelecegi için iradesini gösteren bütün üyelerimize tesekkür ediyorum. Bu yola benimle beraber çikan tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum. Sag olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanimda olan herkese tesekkür ediyorum. Yarin bambaska bir gün. Yarin hep beraber, hep birlikte olmanin zamani geldi. Size vaadim var degerli Turgutlusporlular! Turgutluspor’u arkadaslarimla beraber sevgi iklimini getirecegiz. Turgutluspor çatisi altinda toplanip, bu sanli kulübü hak ettigi yere getirmek istiyorum. Artik birlik olma zamani. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir sey yok. Yarindan itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayiz. Turgutluspor’u güzel günlere tasimak için el ele, sirt sirta vermeye hazir misiniz degerli kardeslerim? Hep beraber Turgutluspor’u hepimizin, çocuklarimizin, torunlarimizin gurur duyacagi seviyeye getirecegiz. Yasasin Turgutluspor! Ne mutlu Turgutlusporluyum diyene!”

Kaynak: İHA