Baskan Palancioglu'ndan Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne Ziyaret

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, AK Parti Melikgazi Ilçe Baskani Gökhan Ülke ile birlikte Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Melikgazi’de kupalari kazanmaya, madalyalari toplamaya engel olmadigini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu, “Masallah futbolcularimiz yürekleriyle kupalari alip alip geliyorlar. Gerçekten biz de sizlerle her zaman gurur duyuyoruz. Belediyemizin ismini ne güzel temsil ediyorsunuz. Bugün sizin aslinda burada yakalamis oldugunuz basari tüm kardeslerimize bir örnek olarak gösterilmesi lazim. Yasamis oldugunuz sikintilara ragmen basariyi yakalama bütün kardeslerimizin takdirle karsiladigi bir sey. Baskani’miz Sayin Faruk Sahin’e, ekibine ve sporcularimiza, Melikgazi’mize kazandirdiklari büyük basarilar için tesekkür ediyorum. Daha büyük hedeflere kosmak için, hayatin her alaninda engelli kardeslerimizin yaninda olmaya, destek vermeye devam edecegiz” dedi.

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Baskani Faruk Sahin ise, “Melikgazi Belediyesi olarak bizlere göstermis oldugunuz ilgi ve alaka ortadayken buraya kadar gelerek bizleri onure etmistir. Bu kupayi bos yere kaldirmadigimizin göstergesi oldu. Ziyaretiniz için çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA