Yükselme Grubunda Sampiyonu Penaltilar Belirledi

Denizli Süper Amatör Ligi Yükselme B Grubu son maçinda Yesilçinarspor deplasmanda karsilastigi Irliganlispor’u penalti atislari sonrasi 4-2 yenerek grubunda sampiyon oldu.



Denizli Süper Amatör Ligi Yükselme B Grubu son maçinda Irliganlispor ile Yesilçinarspor karsi karsiya geldi. Yesil beyazlilar ilk yarida 2-0 yenik duruma düstükleri maçta 3-2 öne geçti. Son dakikalarda Irliganlispor’un gol atmasiyla normal süresi 3-3 biten karsilasma uzatmaya gitti. Uzatmalarda da gol sesi çikmayan maçta, Yesilçinarspor penalti atislarini 4-2 kazanarak grubunda sampiyon oldu.



Penalti atislari sonunda sampiyon olan Yesilçinarspor’un kupasi Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Gençlikspor Il Müdürü Ömer Ilman ile diger protokol tarafindan verildi.

Sezonu ve Irliganlispor ile oynanan ligin son maçini degerlendiren Yesilçinarspor Teknik Sorumlusu Feyzullah Tüzünol sampiyon olduklari için çok mutlu olduklarini belirterek, “Sezon basindaki hedefimize ulastik. Penaltilarla da olsa kazandik ve amacimiza ulastik. Bu sevincimizi buraya gelerek bizimle paylasan ve desteklerini esirgemeyen büyün taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Sezonun en zor maçi son maça denk geldi. Çok güzel bir final oldu. Izleyenlerin mücadeleden zevk aldigini düsünüyorum. Rakibimiz Irliganlispor’da çok iyi mücadele etti. Hep beraber Denizli Süper Amatör Ligi’ne yükseldik. Insallah orada da çok güzel isler basaracagiz” dedi.



“Ikinci yarida daha iyi mücadele ettik”

Yesil beyazli takimin tecrübeli futbolcusu Haci Gül’de mutlu sona ulastiklari için gururlu olduklarini belirterek, “Sezonu galibiyet ile bitirmek istiyorduk. Ancak kismet olmadi. Özellikle ikinci yarida iyi bir oyun sergiledigimizi düsünüyorum. Maçin sonlarina dogru önde götürürken son dakikada yedigimiz gol ile maç berabere bitti. Penaltilarla da olsa sampiyon olarak tamamladik. Emegi geçen herkesi tebrik ediyorum. Bütün arkadaslarim çok iyi mücadele ettiler” diye konustu.



“Penaltilara gitmesi heyecan katti”

Takimin Tecrübeli futbolcusu Ali Taskin’da sezon basindan beri yaptiklari çalismalarin karsiligini aldiklarini belirterek “Dörtte dört yaptik. Son maçimizda Irliganlispor ile karsilastik. Maç 3-3 sona erdi. Statü geregi penalti atislari sonunda kazandik. Tabi penaltilara gitmesi de biraz heyecan katti. Sonuç olarak sezonu yenilgisiz tüm maçlarimizi kazanarak tamamladik. Çok Mutluyuz. Insallah Süper Amatör Ligde de ayni basariyi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA