Atakas Hatayspor, 19 Yasindaki Hamed Enzo'yu Kadrosuna Katti

Atakas Hatayspor, Fildisi Sahilli 19 yasindaki oyuncu Hamed Enzo’yu kadrosuna katti.

Hatay Büyüksehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene Atakas Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas ile Hatayspor yöneticileri ve basin mensuplari katildi.

Hatay’in marka degerini yükseltmek istediklerini ifade eden Atakas Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, “Gelecek adina da umutlu ve emin adimlarla gelecegi insa etmeye gayret ediyoruz” dedi.

Türkiye’deki ekonomik problemler, spor dünyasinin gelmis oldugu yüksek çita Hatayspor’u bu hedefler için acele etmeye ittigini söyleyen Baskan Savas, “Takimimiz Süper Lig’e çiktiktan sonra biz gerçekten de güzel ve büyük hedefler koyduk. Ama bu güzel ve büyük hedeflere ulasmak için de belli mesafeleri almamiz gerekiyordu. Öncelikle kendimizi Süper Lig’de ispat etmemiz ve kalici oldugumuzu göstermemiz gerekiyordu. Çok sükür 2 yil boyunca birinde 6., birinde 12. olduk. 3 yilimiza baslayacagiz. Biz artik daha kaliteli ama daha ekonomik bir futbol takimi yapmak Hatay’imizin ve ülkemizin gelecegini mevcut konumunu katki saglamak ve diger katsayisini yükseltmek istedik. Bu nedenle bazi asamalari geçtik. Bir kardesimizi Hatayspor bünyesine katmaya karar verdik ama ikinci bir kafilemiz geldi 2 kafilemiz Ibrahim kardesimiz Senegal’den getirdi. Yarin Mali’den bir oyuncumuz gelecek biz ekonomik ama gelecek adina umut vaat eden futbolculari bünyemize katmaya devam edecegiz” diye konustu.

Hatayspor’u daha çok güçlendirmek istediklerini söyleyen Baskan Savas, “Gerek yurt içinden gerek yurt disindan pahali futbolcu almaktansa kendimiz kaliteli, gelecek vaat eden ve hem bize katki saglayacak hem de giderken ekonomik katki saglayacak futbolculari tercih ediyoruz. Çok ünlü futbolcularimizin 4-5 tanesini gönderince ne oluyoruz denmeye basladi.

Ne oluyoruz diyelim ama önceki dönemlerde ne oldugumuzu da unutmayalim. Bundan sonra ne olacagimiz da. Korkulu rüya görmek istemiyorum” dedi.

Futbolcu Hamed Enzo da, “Allah’a hamdolsun burada olmaktan mutlu oldum. Eminim ki bu yeni bir baslangiç olacak ve birlikte çok iyi seyler basaracagimiza inaniyorum. Hatayspor begendigim bir kulüp. Benim katkilarimla takim daha da ileri gidecek. Önümüzde Sampiyonlar Ligi oynama sansimiz var” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Hatayspor’un yeni transferi Hamed Enzo takiminin formasini giydi.

Kaynak: İHA