A Milli Erkek Hentbol Takimi, Akdeniz Oyunlari Ilk Maçinda Cezayir'e Maglup Oldu

A Milli Erkek Hentbol Takimi, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunlari B Grubu ilk maçinda bugün ev sahibi Cezayir’e 32-27’lik skorla maglup oldu.

Oran’daki 24 February Arzew Spor Salonu’nda oynanan karsilasmanin ilk yarisini 15-14 önde kapatan Cezayir, karsilasmayi 32-27 kazandi. Karsilasmayi izleyen A Milli Kadin Hentbol Takimi oyunculari, A Milli Erkek Takimi’na Cezayir ile oynadiklari maçta tribünden destek verdi.

Okan Halay: "Her maç bizim için ayri bir tecrübe, ayri bir düello"

Maç sonrasi bir degerlendirmede bulunan Basantrenör Okan Halay, "Maçin bazi bölümlerinde istediklerimizi yaptigimiz, bazi bölümlerinde ise yapamadigimiz bir maç oldu. Özellikle ikinci devrede, iki defa 3-4 dakika süren kötü performans, seyirci baskisiyla birlesince yenilgi geldi. Takimin genel anlamda mücadelesinden memnunum. Her maç bizim için ayri bir tecrübe, ayri bir düello. Maç oynadikça daha da iyi olacagimiza, gelisecegimize inaniyorum" seklinde konustu.

Basantrenör Okan Halay yönetimindeki A Milli Erkek Hentbol Takimi Cezayir maçi kadrosunda su oyuncular yer aldi:

"Coskun Göktepe, Enis Yatkin, Samet Kamberoglu, Yasar Erdem Ates, Halil Ibrahim Öztürk (4), Genco Ilanç, Ali Emre Babacan, Atakan Sirin (2), Gökay Bilim (1), Ömür Pehlivan (5), Durmus Ali Tinkir (2), Görkem Biçer (4), Sevket Yagmuroglu (4), Alper Aydin (1), Tolga Durmaz (3), Ilkan Kelesoglu (1)."

Milli Takim yarin Ispanya ile karsilasacak

A Milli Erkek Hentbol Takimi, Akdeniz Oyunlari’nda Ispanya, K.Makedonya, Yunanistan ve Cezayir ile birlikte B Grubu’nda yer aliyor. Oran’da 24 February Arzew Spor Salonu’nda oynanacak grup maçlarinda Milliler, 28 Haziran’da Ispanya ile saat 21.00’de, 1 Temmuz’da K. Makedonya ile saat 21.00’de, gruptaki son maçinda ise 2 Temmuz’da Yunanistan ile saat 19.00’da karsilasacak.

Kaynak: İHA