Yeni Malatyaspor'un Baskani Aziz Ayboga Oldu

Yeni Malatyaspor Kulübü Olagan Seçimli Genel Kurulu sonucunda Aziz Ayboga, Yeni Malatyaspor’un baskani oldu.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapilan Olagan Seçimli Genel Kurulda konusan eski baskan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’da 8 yilda büyük basarilara imza attiklarini ayrica çok sikintilar yasadiklarini ifade etti.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e tekrar çikmasi için birlik ve beraberligine ihtiyaç oldugunu dile getiren Gevrek, “Ligden düsebilirsin ama sonuçta kalkmasini bilmek lazim. Bunun içinde yapilmasi gerekenler var. Ben 15 gündür baskan adaylariyla görüstüm ve kulüple ilgili bütün bilgileri verdim. Bu ligden tekrar çikmak ve Yeni Malatyaspor’u, sehrin futbolunu yasatmak istiyorsak birlige ve beraberlige ihtiyaç var. Bu birligi, beraberligi saglamazsak sikintilar yasariz” dedi.

Borç biterse kulübün güçlü olabilecegini ifade eden Gevrek, “Bu borcun bitmesi için takimin yasamasi, mücadele etmesi lazim. Yeni Malatyaspor’un yaninda olun, destek verin. Gelin hep beraber destek olalim Yeni Malatyaspor’u ve Malatya futbolunu yasatalim. Eger destek çikilmazsa üzülerek söylüyorum bu isin sonu hüsranla biter. Dilim varmiyor, söylemek istemiyorum ama destek olunmazsa bunlar olacak” seklinde konustu.



Kamil Göksu: "Benden kimse 15 gün para istemesin"

Divan kuruluna listesini sunan Kamil Göksu ise, “Ben para taahhüdünde bulunmadim, benim önümü açmaniz gerekiyor. Bu kulüpte paraya pula ihtiyaç yok. Benim önümün açilmasi için sadece 10 gün istiyorum. Kimse benden 10 gün para istemesin. Arkadaslarimizla birlikte kulübün önünü açacak teknik hazirlik yapacagim. Ama bu sehir bize sahip çikmazsa, listemizi çeker gideriz. Yarin sabahki ödemeleri benden istemeyin, ben kulübün gelecegini kurtarmak istiyorum. 10 gün dedim ama teknik isler uzayabilir. Benden kimse 15 gün para istemesin” seklinde konustu.

Göksu’nun konusmasinin ardindan divan, adaylik listesinde degisiklik olacagini ifade ederek, genel kurula bir süre ara verdi.

Divan Baskani Özgür Karatas, aranin ardindan Kamil Göksu’nun adayliktan çekildigini içeren dilekçesini kongre salonunda okuyarak, kongrenin sona erdigini açikladi.



Adil Gevrek: "Çocuk oyuncagi mi bu?"

Göksu’nun adayliktan çekilmesinin ardindan söz alan kulüp eski baskani Adil Gevrek, “Dünden beri saat bire kadar konusuyorum. Bu kulübün neye ihtiyaci oldugunu, ne ihtiyaci oldugunu tek tek anlattim sizlere. Bu çocuk oyuncagi mi? Nereye ne kadar para ihtiyaci oldugunu siz ödersiniz. Ödemezsiniz ben sadece bu kulübün menfaati için yapilacak, edilecek seyleri sizlere anlattim. Simdi diyorsunuz ki ‘15 gün kümse bizden para istemesin’ O zaman siz ne diye bu yola çiktiniz. Çocuk oyuncagi mi bu? Simdi sizler çikip son dakikada öyle bir konusma yapiyorsunuz ki bu kulüp daha ölmedi ya. Öldürmeye de siz gelmissiniz” dedi.

Yeni bir liste hazirlanacagi bildirilmesi üzerine kongreye bir süre daha ara verildi.

Adayliktan çekilen Kamil Göksu salondan ayrilirken, Aziz Ayboga baskanliginda yeni bir liste divana sunuldu.

Mehmet Coser Gömüç: "Aziz baskanla Yeni Malatyaspor daha iyi olacak"

Aziz Ayboga’nin adina konusma yapan Mehmet Coser Gömüç, “ Aziz baskanimiz daha önce aday olacagini bizlerle paylasmisti. Kamil Göksu çikinca kendisi geri çekilmek durumunda kaldi. Bugün kendisi de burada olacakti ama uçakta yer bulamadigi için gelemedi. Aziz Baskanla Yeni Malatyaspor’un daha iyi olacagina inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA