Milli Atlet En Iyi Derecesini Kostu

Zonguldakli milli atlet Dogukan Kilcioglu, Bursa’da yapilan U-23 Büyükler Atletizm Türkiye Sampiyonasi’nda 110 metre engellide bu sezonki en iyi derecesini (14.28) kosarak, ay-yildizli forma altinda Italya’da yapilacak U-23 Akdeniz Oyunlari’na katilmaya hak kazandi.

Zonguldakli milli atlet Dogukan Kilcioglu, basarilarina bir yenisini daha eklendi. Kilcioglu, 25-26 Haziran tarihlerinde Bursa’da düzenlenen U-23 Büyükler Atletizm Türkiye Sampiyonasi’nda 110 metre engellide bu sezonki en iyi derecesini (14.28) kosarak Türkiye ikincisi oldu. Kilcioglu, almis oldugu bu büyük basariyla 14-15 Eylül tarihleri arasinda Italya’da yapilacak olan U-23 Akdeniz Oyunlari’ndaki baraji (14.30) geçerek milli takimda Türkiye’yi temsil etme hakki kazandi.

Milli atletizm antrenörü Utku Duman, “Emeklerinden dolayi sporcumu kutluyorum. Önümüzdeki yarismalarda 14 saniyenin altinda bir derece kosmak hedefimiz. Bunun için sezonun kalan yarisma takvimini en iyi sekilde degerlendirecegiz. Insallah Italya’da ay-yildizli forma altinda ülkemizi ve ilimizi en iyi sekilde temsil edecegiz. Bizlere destek veren herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA