Levent Vadisi'nde Uluslararasi Dag Bisikleti Heyecani

Malatya’nin Akçadag Ilçesinde ’Uluslararasi Levent Vadisi MTB CUP C2 Dag Bisiklet Yarisi heyecani yasandi.

Malatya’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Levent Vadisi bu yil ilki gerçeklestirilen Uluslararasi Levent Vadisi MTB CUP C2 Dag Bisiklet yarislarina ev sahipligi yapti.

Akçadag Belediyesi organizasyonunda Gençlik ve Spor Bakanligi, Malatya Valiligi, Uluslararasi Bisiklet Birligi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu isbirliginde bu yil ilki gerçeklestirilen Uluslararasi Levent Vadisi MTB CUP C2 Dag bisiklet yarislarina yurt içinden ve yurt disindan 150’den fazla sporcu katildi.



14 kategoride gerçeklestirilen yarislari Yunanistan’dan hakem Dimitrios Konstantopoulos yönetirken, yarisin parkur direktörlügünü Veysel Gülmez, ile Ibrahim Asiltürk ve Federasyon Il temsilcisi Furkan Apak yapti.

Yarismada, elit erkeklerde Dimitrios Antoniadis, elit kadinlarda Alexandra Adam ipi gögüslerken, Master A erkeklerde Mehmet Canan Balci, master B erkeklerde Mustafa Ekici, genç erkeklerde Arda Topal, genç kadinlarda Aydan Güleç, 17 yas alti erkeklerde Nafiz Ege Karagöl, 17 yas alti kadinlarda Emine IrmakSezer, 15 yas alti erkeklerde Necdet Günaydin, 15 yas alti kadinlar kategorisinde ise Fatma Nisa Günaydin dereceye giren isimler oldu.

Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Asbaskani Bahattin Akyön’nün de katildigi yarismada dereceye giren sporculara ise ödülleri Vali Hulusi Sahin ile Akçadag Belediye Baskani Ali Kazgan tarafindan verildi.

Kaynak: İHA