Kayserispor Yeni Sezon Hazirliklarina Basladi

Kayserispor, yeni sezona bugün yaptigi antrenmanla basladi. Teknik Direktör Çagdas Atan, "Güzel bir kamp geçirecegiz, siki çalisacagiz, az konusup çok çalisacagiz. Insallah bu sezon gemiyi sag salim karaya yanastiracagiz" dedi.

Kayserispor, topbasi yaparak yeni sezon hazirliklarina basladi.

Teknik Direktör Çagdas Atan yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, isinma hareketlerinin ardindan kondisyon çalisti. Antrenmani takip eden basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Atan, güzel bir lig geçecegini düsündügünü söyleyerek, "Yeni sezon öncelikle bütün takimlarimiz için hayirli olsun. Insallah az hasarli, iyi futbolun oynandigi bir sezon olur. Hepimiz, Türk futbolunun gelisimi adina bir seyler yapmaya çalisiyoruz. Insallah bu sezon o girisimi daha net görebilecegimiz oyunlar olur. Biz bu yolda çalismak istiyoruz, zaten amacimiz iyi futbol. Bu sezon çekismeli, güzel bir lig geçecegini düsünüyorum" dedi.



"Gemiyi sag salim karaya yanastiracagiz"

Su an transfer tahtasinin açilmayacakmis gibi hareket ettiklerini ifade eden Atan, ellerinde Türkiye Kupasi’nda final oynamis bir kadro bulundugunu söyledi.

Kulübün içinde bulundugu durumu kriz olarak görmediklerini aktaran Atan, "Zaten takimimizin çok büyük bir kismini koruduk. Iki tane de kiralik oyuncuyu kazandirmak istiyoruz. Kulübümüz bunlarla ilgili görüsmelerini sürdürüyor. Tabii ki bunu kriz olarak görmüyoruz. Bu tarz durumlarda bunlari firsata çevirmemiz gerekiyor özellikle genç oyuncular için. Altyapidan 9 tane oyuncu kamp kadromuzda. Onlara da az önce söyledim; sahada yüzde 100’lerini verip burada kendilerini ispat edecekleri bir performans göstermelerini bekliyorum. Bizim de kendimize misyon diyebiliriz, her sene 1-2 tane genç oyuncuyu takimlarimiza kazandirmak istiyoruz. Onlari ayri bir gözle izleyip kayserispor’a kazandirmak istiyoruz. Bu durumlari firsata çevirmek istiyoruz. Burada iyi bir arkadaslik oldugunu biliyorum. Onlar da yanlarinda tasiyacaklardir. Güzel bir kamp geçirecegiz, siki çalisacagiz, az konusup çok çalisacagiz. Insallah bu sezon gemiyi sag salim karaya yanastiracagiz. Kendimize, takimimiza güveniyoruz. Sonuçta Türkiye Kupasi’nda final oynamis bir kadro var elimizde. Yavas yavas katilanlar olacak aramiza. En yakin zamanda tam kadro olup Erciyes’te çalisacagiz. Tam kadro olduktan sonra isleyis daha iyi olacak. Iyi bir takim olacagimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandi.

"Önceligimiz topa sahip olan bir takim olusturmak"

Futbolculardan maksimum verim alacaklarini da sözlerine ekleyen Kayserispor Teknik Direktörü, "Hiçbir oyuncuya önyargi ile yaklasmiyorum. Taniyarak ögrenecegiz. Oyun sistemimizde nasil reaksiyon göstereceklerine bakacagiz. Tabii ki önceligimiz topa sahip olan, önde yüksek siddetle baski uygulayan, üçüncü bölgeye en fazla oyuncuyu sokabilen Kayserispor olusturmak istiyoruz. Buna oyuna uygun oyunculari seçmeye çalisacagiz. Yaptigimiz analizlerde oyuncularimiz, saha içi oyuna uygun oyuncular. O yüzden onlardan maksimum verimi alacagimizi düsünüyorum" diye konustu.

Hazirliklarina devam eden Kayserispor, 28 Haziran tarihinde Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde kampa girecek.

Kaynak: İHA