Bakan Yardimcisi Aksu Açiklamasi 'Yeni Sezonda Insallah Futbolumuzu Stadimizda Oynayacagiz'

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, bakanlik olarak Erzincan’i özellikle doga sporlarinin merkezi haline getirmek için çok ciddi yatirimlar yaptiklarini kaydederek, “Koltuk degisiminden sonrada stadimiz açacagiz. Yeni sezonda insallah futbolumuzu stadimizda oynayacagiz” dedi.

Altinbasak Beldesinde bugün düzenlenen “Sultan Melik Gazi Açik Hava Puta Türkiye Sampiyonasi ve Hava Kosusu” etkinligine katilan Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, Erzincan pek çok spor organizasyonuna ev sahipligi yapacagini kaydetti.

Bakan Yardimcisi Aksu, “Geleneksel spor dallarinda da Erzincan insallah adindan çokça söz ettirecek bir sehir olacak. Özellikle Okçuluk Federasyonu Baskani Cengiz beyin bize çok büyük katkisi oldu. Bundan sonrasi içinde sözünü aldik pek çok turnuva Erzincan’da yapilacak.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, Erzincan’i özellikle doga sporlarinin merkezi haline getirmek için çok ciddi yatirimlar yaptiklarini kaydederek, “Biz Gençlik Spor Bakanligi olarak Erzincan’in özellikle doga sporlarinin merkezi haline getirmek için çok ciddi yatirimlar yapiyoruz. Hamdolsun stadimiz bitmek üzere. Yani bir koltuk degisimi kaldi. Koltuk degisiminden sonrada stadimiz açacagiz. Yeni sezonda insallah futbolumuzu stadimizda oynayacagiz. Bir spor salonu Erzincan merkezde, Kemah’ta ve Iliç’te de insallah spor salonlarimizda bittikten sonra Erzincan’in spor alt yapisi tamamen birmis olacak. Bir de Ergan Dagina yapacagimiz sporcu kamp merkezimiz, kayak merkezine yapacagimiz otelimiz var. Insallah o da bittigi zaman Erzincan dag sporlarinda da diger spor dallarinda da bir merkez olacak. El birligiyle bu basarilari bu dönemde görecegiz. Önümüzdeki yil pek çok spor faaliyetine de ev sahipligi yapacak Erzincan. Federasyonlarimizla görüstük uluslararasi ve ulusal spor organizasyonlarinda da Erzincan’a ev sahipligi için müracaatlarimizi yaptik. Hep birlikte izleyecegiz. Bizde bakanlik olarak bütün destegi verecegiz.” diye konustu.

Kaynak: İHA