Bakan Kasapoglu'ndan Milli Karateciler Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunlari’nin ilk gününde erkekler kumite 60 kiloda altin madalya kazanan milli karateci Eray Samdan ile kadinlar kumite 55 kiloda bronz madalyanin sahibi olan Tuba Yakan’i tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunlari’nda erkekler kumite 60 kiloda altin madalya kazanan milli karateci Eray Samdan ile kadinlar kumite 55 kiloda bronz madalyanin sahibi olan Tuba Yakan için tebrik mesaji yayimladi.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunlari’nin ilk gününde altin madalya kazanmanin sevincini yasiyoruz. Erkekler kumite 60 kiloda altin madalya kazanan milli karatecimiz Eray Samdan’i kutluyorum. Kadinlar kumite 55 kiloda bronz madalyanin sahibi olan milli karateci Tuba Yakan’i da tebrik ediyorum. Milli sporcularimizin basarisinda emegi olanlara tesekkür ediyor, 19. Akdeniz Oyunlari’nda mücadele edecek olan tüm sporcularimiza basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA