Ayvalikgücü Voleybolda Gökhan Edman Ile Yola Devam Edecek

Ayvalikgücü Belediyespor voleybolda ünlü antrenör Gökhan Edman ile yola devam karari aldi.

Bir süre önce voleybol milli takiminin da antrenörlügünü yapan basarili spor adami Gökhan Edman’a yardimciligini ise Özge Edman ile Çagla Küçükçetin ile fizyoterapist Güney Oguztürk’ün üstendigi açiklandi.

Ayvalikgücü Kulüp Baskani Mehmet Babayigit ve kulübün Voleybol Sube Sorumlusu Lütfü Kotan’in da hazir bulundugu mini törenle kendisini kirmizi-beyazli camiaya baglayan ünlü voleybol antrenörü Gökhan Edman, geçen sezon da Ayvalikgücü Belediyespor’u çalistirmaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Bu sezon da Ayvalikgücü’nün basarisi için ter dökecegiz. Spor dünyasindaki kariyerim 40 yillik bir sürece uzaniyor. Ben voleybolun milli takim da dahil olmak üzere her yas kategorisinde görev yaptim. Çalistirdigim takimlarin alt yapisinda sayamadigim kadar çok sporcu yetistirdim” dedi.

Ayvalikgücü Belediyespor’da iki hedefinin oldugunu belirten Edman, “Bu hedeflerden biri, Ayvalik’ta bir voleybol kültürünün olusturulmasina katkida bulunabilmek, ikinci ve en önemlisi de A takimimizi, 2. ligden 1. lige çikartabilmek. Bunun için geçen sene iyi bir yatirim yaptik. Degisik sporculardan olusan bir kadromuz vardi. Ayni kadroyu bu sene de koruyup, gerekli takviyeleri yaparak bu sene 2. ligde play-off karsilasmalarina katilip, oradan da 1. lige çikabilmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.

Ayvalikgücü Belediyespor için iyi bir alt yapi kurduklarini kaydeden Gökhan Edman, “Geçen sene voleybol okulu ve minik takimlar seviyesinde iyi bir altyapi olusturduk. Bütün kategorilerde ve seviyelerde Ayvalik halkini, kiz-erkek tüm çocuklarimizi voleybol çalismalarimiza bekliyoruz. Gelecegin sporcularini yetistirebilmek için çalismalarimiz ayni kararlilikla sürecektir” diye konustu.

Ayvalikgücü Belediyespor Kulüp Baskani Mehmet Babayigit ise, kirmizi-beyazli camia olarak kulübün bünyesindeki tüm sportif branslarda ligleri en üst seviyelere tamamlamak istediklerini belirterek, “Bu yüzden de tüm branslarda iddiali takimlar kurmaya çalisiyoruz. Voleybol dünyasinin yakindan tanidigi Gökhan hocamizla sözlesme yenileyerek, voleybol bransinda da bu iddiamizi sürdürüyoruz. Insallah bu yil kuracagimiz takimla voleybolda 2. ligden, 1.lige çikabilmek için mücadele edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA