Ayvalikgücü Belediyespor Topbasi Yapti

Geçtigimiz sezon BAL liginde sampiyon olarak 6 yil sonra yeniden 3. Lige çikan Ayvalikgücü Belediyespor 2022-2023 futbol sezonu öncesinde topbasi yaparak sahaya indi.

Gerçeklestirdikleri genel kurulda kulüp baskanligina Mehmet Babayigit’i getirdikten sonra hemen harekete geçerek sporcu transferi için harekete geçen kirmizi-beyazlilar 13 yeni futbolcuyu renklerine baglayarak simdilik kadrosunu 19 sporcuyla belirledi.

Takimin BAL liginden profesyonel lige çikilmasinda büyük emekleri olan Teknik Direktör Mehmet Yikilmazdag ile yola devam eden Ayvalikgücü Belediyespor teknik kadroda; Hüseyin Ilkin, Firat Abak, yardimci antrenör Deniz Çolak ile çalismalara basladi.

Kirmizi Simsekler; iç transferde stoper Samet Önger, santrafor Ertugrul Yildirim, solbek Recep Pekgöz, orta sahada Turgay Yildirim, kaleci Taner Tamince ile anlasma sagladi.

Ayvalikgücü Belediyespor dis transferde ise; Kayseri Emarspor’dan Ercan Çiftçi, Bayburt 1918’den Yahya Kemal Berber, Aliaga Spor’dan Timurcan Gök, Zaferspor’dan Kemalattin Döner, Bozcadaspor’dan Gökhan Hüner, Kirlarelispor’dan Davut Babur, Bergama Belediyespor’dan Polat Güren, Silifke Belediyespor’dan Halil Ibrahim Simsek, Bayburt 1918’den Ahmet Emin, Izmirspor’dan Cemal Baver Ayaz, Bergama Belediyespor’dan Hamit Kurt, Burak Özbakir, Yalovaspor’dan Yunus Emre Aydemir’i renklerine bagladi.

Profesyonel lig için ilk kez sahaya indiklerini belirten Ayvalikgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yikilmazdag, iyi bir kadro kurarak sezon sonunda sampiyonlugu hedeflediklerini vurgulayarak, “Simdiye kadar 13’ü dis, 6’si iç transfer olmak üzere 19 kisilik bir kadro kurduk. Yurt içinden ve yurt disindan 15 sporcuyu ise takip ediyoruz. Günde tek idman ile çalismalara basliyoruz. 9-10 Agustos tarihinde Afyon’da 12 günlük bir kamp dönemimiz olacak.” dedi.

Ayvalikgüc Belediyespor Kulüp Baskani Mehmet Babayigit ise 3. ligde kalici olup, hatta sezon sonunda sampiyonlugu gögüsleyerek 2. lige çikabilmeyi arzuladiklarini vurgulayarak, “Bunun içinde sezon öncesinde çok iyi bir takim kurabilmek için çalismalarimiz sürüyor. Teknik kadromuzun belirleyecegi mevkilerde en iyi futbolculari transfer ederek takimimizi güçlendirecegiz.” diye konustu.

Öte yandan Ayvalikgücü Belediyespor’un çalismalari sirasinda transfer edilmek üzere denenecek oyuncular da antrenman sahasindaki yerini almasi dikkatlerden kaçmadi.

Kaynak: İHA