2021-2022 Sezonunu Basarilarla Kapattilar

Spora ve sporcuya destek olmak, saglikli ve ahlakli sporcu yetistirmek amaciyla çalismalarini sürdüren TREDAS Spor, faaliyet gösterdigi alt yapi kategorilerinde 2021-2022 sezonunu basarilari sekilde noktaladi.

TREDAS Spor, 2021-2022 sezonunda, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan lig ve turnuvalari basarili sekilde tamamlayarak, sezonu 4 kategoride sampiyonluk yasayarak bitirdi. Bu alanda, en büyük basarasini U18 Genç Erkekler kategorisinde yasayan TREDAS Spor, Marmara ve Anadolu Sampiyonasi’nda rakiplerini eleyerek Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenledigi Türkiye Sampiyonasi’nda en iyi 10 kulüp arasina girdi.

Diger taraftan U14 Erkek Takimi ile Tekirdag ve Marmara sampiyonlugu, U14 Kiz Takimi ile de Tekirdag il sampiyonlugu yasanirken, son olarak U12 Kiz Takimi da 2021 - 2022 sezonunda tüm rakiplerini eleyerek Tekirdag sampiyonu oldu.

TREDAS Spor Basketbol Kulübü Antrenörü Çigdem Göroglu, basarili bir sezonu arkalarinda biraktiklarini ifade ederek, önümüzdeki sezonun hazirliklarina da kaldiklari yerden devam edeceklerini ifade etti.

Göroglu, açiklamasinda sunlari söyledi:

“Bu yil, birçok alanda ilkleri yasadik. Tekirdag tarihinde ilk kez U18 Erkekler kategorisinde Türkiye Sampiyonasi’na gitmeye hak kazandik. Türkiye Sampiyonasi’nda da ilimizi, TREDAS ve IC Vakfi’ni en iyi sekilde temsil ettigimize inaniyorum. Nitekim, Türkiye’de en iyi 10 takim arasina girerek adimizin basketbolda Türkiye genelinde duyulmasini sagladik. Yine kiz takimlarimizin da basarisi bizleri gururlandirdi. Henüz yeni olmalarina ragmen hem U12 hem de U14 Kiz takimlarimiz Tekirdag Il Sampiyonu oldu.”

Kaynak: İHA