Abdülkerim Bardakci Açiklamasi 'Gönlüm Galatasaray'dan Yanaydi'

Galatasaray’in yeni transferi Abdülkerim Bardakci imza attiktan sonra yaptigi açiklamada, "Gönlüm Galatasaray’dan yanaydi" dedi.

Sari-kirmizili kulübün yeni transferi Abdülkerim Bardakci, kendisini sari-kirmizi renklere baglayan sözlesmeyi imzalamasinin ardindan Galatasaray Televizyonu’na konustu.

Sözlerine yakin zamanda yitirdigimiz eski futbolcu Ahmet Çalik’i anarak baslayan oyuncu, “Ahmet Çalik çok degerli bir kardesimizdi. Sadece iki sene degil, 10 senedir kendisini taniyordum. Öz kardes gibiydik. Konya’da beraber çok güzel günlerimiz geçti. Ahmet burada çok güzel anilar birakti. Ben de Allah’in izniyle bu anilari devam ettirmeye geldim” diye konustu.



“Son duragim Galatasaray oldu"

Transfer süreci hakkinda da düsüncelerini aktaran Bardakci, ”Ilk bastan beri gönlüm Galatasaray’dan yanaydi. Diger kulüplerin de ilgisi oldu. Son duragimiz Galatasaray oldu. Muhtesem bir stat, muhtesem bir ambiyansi var. Deplasman takimi olarak geldigimde bile burada oynamaktan büyük keyif aliyordum. Ev sahibi olarak geldigim zaman bundan 5 kati daha fazla keyif alacagimdan eminim. O günü sabirsizlikla bekliyorum” ifadelerini kullandi.

"Okan Buruk ile çalismak için sabirsizlaniyorum"

Teknik Direktör Okan Buruk ile çalismak için sabirsizlandigini dile getiren Bardakci, “Okan hoca ile milli takima gitmistik ama küçük bir sakatligim oldugu için fazla kalamamistim. Çevremde herkes Okan hocanin nasil iyi bir hoca ve insan oldugundan bahsediyorlar. Ben de çok merak ediyordum ve kendisiyle çalismak istiyorum. Çok sükür burada nasip oldu. Bana çok sey katacagini düsünüyorum” dedi.

Taraftarlardan büyük destek aldigini ve sahada formanin hakkini vermek için elinden geleni yapacagini ifade eden basarili savunmaci, “Galatasaray’da ilk hedefim öncelikle oynamak. Sonrasinda ise insallah kaptanlik. Taraftarlara destekleri için tesekkür ediyorum. Çok destek verdiler. Insallah yüzlerini kara çikarmayacagim ve her zaman bu formanin hakkini vererek oynamaya çalisacagim” ifadeleriyle sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA