Yenilgisiz Sampiyon Istiklalspor, Süper Lige Çikti

Denizli Süper Amatör Lig Yükselme A Grubu maçlarinin 4. haftasinda Bereketlispor’u 1-0 maglup eden B.B. Istikalspor, 2022-2023 sezonunda Denizli Süper Amatör Ligi’nde mücadele etmeye kazanan ikinci takim oldu.



Denizli Süper Amatör Lig Yükselme A Grubu maçlarinin 4. haftasinda Bereketlispor’u Murat Acar’in kaydettigi gol ile1-0 maglup ederek maçlarin bitmesine bir hafta kala sampiyonlugunu ilan eden B.B. Istikalspor’da büyük sevinç yasaniyor. Mavi kirmizililar 2022-2023 sezonunda Denizli Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek. Klasman grubunda oynadigi 14 maçin yani sira yükselme grubu maçinda oynadigi 4 maçi da kazanarak sampiyon olan ve 18’de 18 yapan B.B. Istiklalspor’da büyük gurur ve sevinç yasaniyor.

"Gerçekten gençler çok iyi mücadele ettiler"

Ligi ve sampiyonlugu degerlendiren B.B. Istiklalspor’un genç çalistiricisi Melih Özbudak sezon basinda konan hedefe ulastiklari için sevinçli ve gururlu olduklarini belirterek, “Çok güzel maç oldu rakibimizi tebrik ediyorum. Bizim için büyük mutluluk. Amatör takimda görev aldigimin ilk yilinda sampiyon olduk. Ben de böylece ilk sampiyonlugumu yasadim çok mutluyum. Bu firsati bana verdikleri için Istiklalspor’un degerli yönetimine çok tesekkür ediyorum. Maçin basindan sonuna kadar istekli oynayan Bereketlispor’u tebrik ediyorum. Gerçekten gençler çok iyi mücadele ettiler. Bu sezon oynadigimiz en zorlu maç oldu. Denizli Futbol Il Temsilcimiz her zaman hakemleri elestirmememizi ister. Ancak ben bu gün elestirecegim. Bu gün maçin basindan sonuna kadar hiç de adil bir maç yönetmedi. Ama yine de emegine saglik” dedi.



“Hedefimiz 3. Lig”

Kulüp Baskani Tolga Erdey’de takimini kutladigini belirterek, “Sezon basinda konan sampiyonluk hedefine yenilgisiz bütün maçlari kazanarak ulastik. Bu zaman zarfinda çok emek harcadik, çok zaman harcadik. Maddi manevi bu kulübe destek olan bütün yöneticilerime, futbolcularima bu büyük taraftara hepsine tesekkür ediyorum. Bu gün gerçekten çok sevinçliyim. Insallah ilerideki hedefimiz her sezon bir üst lige çikarak bu takimi 3’üncü lige çikarmak olacaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA