Voleybol Bölgesel Lig Finalleri, Aydin'in Ev Sahipliginde Tamamlandi

Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig Finalleri Aydin’in ev sahipliginde tamamlanirken, ikinci lige yükselen takimlar da belli oldu.



Türkiye Voleybol Federasyonu Ikinci Lig’e yükselme heyecaninin yasandigi Voleybol Bölgesel Lig Finalleri, Aydin’in ev sahipliginde tamamlandi. Atatürk Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün süren final maçlari Mugla Bodrum Belediye, Izmir Ege Voleybol karsilasmasi ile start alirken, kiz ve erkek kategorilerindeki takimlar ikinci lig için mücadele etti. Mugla, Izmir ve Manisa illerinden gelen 4 kiz ve 3 erkek voleybol takimlarinin karsilastigi ligde, Mugla Bodrum Spor ile Mugla Expo Spor takimlari, Türkiye Voleybol Federasyonu Ikinci Ligi’ne yükseldi.

Müsabakalarin ardindan Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Aydin’da ev sahipligimizde düzenlenen 2. Lig Voleybol Yükselme Maçlari dostluk ve mücadele dolu maçlarin ardindan tamamlandi. 2. Lige yükselen Mugla Bodrum Spor ve Mugla Expo Spor takimlarini tebrik ederiz” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA