Terma City, Türkiye'nin Devlerini Agirliyor

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’inde play-off heyecani basliyor.

Yalova Terma City’nin katkilari ile düzenlenecek play-off mücadeleleri 25-30 Haziran 2022 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Süper Lig’de Fenerbahçe, Besiktas, Galatasaray ve Gazisehir Gaziantep Yalova’da sampiyonluk için mücadele verecek. Karaderili Sirketler Grubu’na bagli Yalova Terma City’nin Genel Müdürü Altug Çiloglu, sampiyonun belirlenecegi play-off mücadelelerinin heyecani yasayacaklarini söyledi.

Çiloglu, Yalova’da oynanacak ve 5 gün sürecek Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi karsilasmalarinda Galatasaray, Besiktas, Fenerbahçe ve Gazisehir Gaziantep takimlarinin yani sira federasyon yetkilileri, hakemleri, agirlamaktan dolayi son derece onurlu olduklarini belirterek söyle konustu:

“Engelli sporcularimiza kapilarimiz sonuna kadar açik. Onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldiriyoruz. Terma City, olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek. Avrupa’nin en önemli organizasyonunun bir parçasi olmaktan gurur duyuyoruz. Hem Yalova iline hem de spora katkimiz olduysa ne mutlu bize. Basketbolun kalbi Yalova’da atiyor. Tüm takimlara bu mücadelede basarilar diliyorum. Sampiyon Yalova’ da belli olacak.”

Kaynak: İHA