Küçükçekmeceliler, Güne Sabah Sporuyla Basliyor

Küçükçekmece Belediyesi spor yaparak saglikli bir hayat sürmek isteyen Küçükçekmecelileri, profesyonel egitmenler esliginde spor yapmaya davet ediyor.

Haftanin 4 günü erken saatte temiz havayi degerlendirerek oksijen tazeleyen katilimcilar yesilin arasinda uzman antrenörler esliginde gerçeklestirilen sabah sporu ile güne basliyor. Küçükçekmeceliler temel beden egitimi, fizik hareketleri, yürüyüs, kosu ve pilates gibi birbirinden farkli branslarda spor yaparak saglikli yasam için ter döküyor.

Küçükçekmeceli komsularimizi sabah sporuna bekliyoruz

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, her yastan Küçükçekmecelinin sporla bulusabilmesinin önemine deginerek, "Güne saglikli baslamak isteyen tüm komsularimizi sabah sporuna bekliyoruz"dedi.

Yas, cinsiyet ve kayit sarti yok

Daha saglikli ve zinde bir yasam hedefiyle düzenlenen sabah sporlari, Atakent 3. Etap Kosu Parkuru, Kartalspor Tesisleri, Halkali Çamlik, Inönü Mahallesi Sehit Lokman Eker Parki, Sögütlüçesme Yasam Parki olmak üzere 5 noktada gerçeklestiriliyor. Hafta içi Sali, Çarsamba, Persembe ve Cuma günleri sabah 08.00-10.00 saatleri arasinda düzenlenen sabah sporlarina her yas grubundan kisiler yas, cinsiyet ve kayit sarti aranmaksizin katilabiliyor. Katilimcilar, açik alanlarda müzik esliginde spor yaparak keyifli vakit geçiriyor.

Yaz sonuna dek sürecek

Spora katilan tüm vatandaslara Küçükçekmece Belediyesi tarafindan pilates lastigi, pilates meti, su matarasi ve spor çantasi hediye ediliyor. Küçükçekmecelilerin sporla iç içe bir yasam sürmelerine olanak tanimak ve saglikli yasama katki sunmak amaciyla gerçeklestirilen sabah sporlari, yaz sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: İHA