Fetih Kupasi'nda Sagdiç Rüzgari Esti

Kars’ta düzenlenen “16 Agustos Fetih Kupasi”nda Sagdiç, rüzgari esti. Sagdiç’in da yer aldigi karsilasmada Emniyet Müdürlügü rakibi DHMI’yi 3-0’lik skorla ezdi geçti.

Kars’ta düzenlenen Kurumlar arasi "16 Agustos Fetih Kupasi" voleybol karsilasmalari Ismail Aytemiz Spor Salonu’nda devam ediyor. Bir birinden güzel karsilasmalara sahne olan turnuvada takimini tribünde izleyen Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, karsilasma esnasinda kendisini duymayan takimina sesini duyurmak için forma giydi saha çikti. Sagdiç’in bir maestro gibi takimini yönettigi Emniyet Müdürlügü Devlet Hava Meydanlari Isletmesi (DHMI) Harakani Havalimani Müdürlügü’nü 3-0’lik skorla geçerek adini çeyrek finale yazdirdi.

Emniyet Müdürlügü Voleybol takimiyla saha çikan Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç’in iyi bir ’pasör’ oldugu ise dikkatlerden kaçmadi.

Öte yandan Kars’ta düzenlenen Kurumlar arasi “16 Agustos Fetih Kupasi” voleybol karsilasmalari vatandaslardan da yogun ilgi görüyor. Ismail Aytemiz Spor Salonu’nda yerini alan vatandaslar tuttuklari takimlara da destek veriyor.

Kaynak: İHA