Engelleri Ortadan Kaldiran Sampiyona

Yalova Terma City’nin katkilari ile düzenlenecek 25-30 Haziran 2022 ülkemizin tekerlekli sandalye basketbolunun en iyi takimlari ve oyunculari Fenerbahçe, Besiktas, Galatasaray ve Gazisehir Gaziantep Yalova’da sampiyonluk için mücadele edecek.

Karaderili Sirketler Grubu’na bagli Yalova Terma City’nin Genel Müdürü Altug Çiloglu "25-30 Haziran arasi sampiyonluk için mücadele maçlarinin heyecani yasayacagiz" dedi.

Çiloglu “Yalova’da oynanacak ve 5 gün sürecek Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Besiktas, Fenerbahçe gibi dev takimlarinin yer aldigi sampiyonluk mücadelesinde, hakemleri, federasyon yetkililerine ev sahipligi yapmaktan dolayi son derece onurluyuz. Engelli sporcularimiza kapilarimiz ardina kadar açik, onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldiriyoruz. Terma City olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek. Avrupa’nin en önemli organizasyonunun bir parçasi olmaktan gurur duyuyoruz. Hem Yalova iline hem de spora katkimiz olduysa ne mutlu bize. Basketbolun kalbi Yalova’da atiyor. Tüm takimlara bu mücadelede basarilar diliyorum. Sampiyon Yalova’ da belli olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA