Denizli'de U12 Seref Varol Ligi Basladi

Denizli’de faaliyet gösteren 30 amatör futbol takiminin katildigi Seref Varol U12 Ligi, yapilan ilk baslama vurusuyla basladi.



Akkonak Stadi’nda yapilan törene Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yönetici, antrenör ve futbolcular ile lige adi verilen Denizli ASKF’nin Kurulusunda büyük emegi bulunan, Denizli’de amatör sporun duayenlerinden Seref Varol katildi.



Düzenlenen törende bir konusma yapan Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya lige adi verilen Seref Varol’un Denizli’de futbola büyük katki verdigini ve gelismesi için büyük çabalar sarf ettigine dikkat çekerek, “Bu gün degerli büyügümüz Seref Varol ile birlikte olmaktan ve lige onun adini vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin de degerli büyügümüz Seref Varol gibi basarili olacaginiza inaniyorum” dedi.



Lige ismi verilen Seref Varol da su anda antrenör yada yönetici olarak görev yapan bir çok tecrübeli ismin zamaninda kendileri gibi küçük bir çocuk oldugunu belirterek “Ben bu günlerin hayalini kurarak bu arkadaslara sporu sevdirdim. Maçlarini takip ettim. Sampiyonluk maçlarini sehir stadinda oynattirdim. Bu gün aldigim bilgiye göre u12 ligine 30 takim istirak etmis ben bundan dolayi çok gurur duyuyorum hepinize basarilar diliyorum” diye konustu.



Konusmalar sonunda toplu hatira fotografi çektirildi. Daha sonra Seref Varol ile Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya birlikte Akkonakspor – Besyildizspor maçinin baslama vurusunu yaparak ligi baslattilar.Ligin ilk haftasinda çekismeli karsilasmalar oynandi.

Kaynak: İHA