Cedi Osman Gençlerle Bulustu

Milli basketbolcu Cedio Osman, Yeditepe Üniversitesi’nde gençlerle bulustu.

Cedi Osman by Pizzabulls Kampi, 20-23 Haziran’da Istanbul’da Yeditepe Üniversitesi’nde gerçeklestirildi.

Düzenlenen kampa 525 genç katilirken; egitim, seminerler, antrenman, maçlar gerçeklestirildi ve Cedi Osman gençlerle bir araya gelerek tecrübelerini paylasti.

Hedef basketbola oyuncu yetistirmek

Kampla ilgili bilgi veren Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kirbeyi, “Cedi Osman Academy, Türkiye genelinde 43 subeye sahip. Çocuklara ve gençlere egitim veriliyor. Cedi Osman ile basketbolda önemli bir is birligi yaptik ve basketbol takimini kurduk. Takimimiz Türkiye Basketbol Ikinci Ligi’nde basarili bir sezon geçirdi. Hedefimiz takimimizin önce birinci lige ardindan süper lige yükselmesi. En büyük hedefimiz ise Türk basketboluna oyuncu yetistirmek. Cedi Osman Academy ile düzenledigimiz kamplarla da bu hedefimize daha hizli ulasacagimiza inaniyoruz” diye konustu.

Kampta çocuklarla bir araya gelen Cedi Osman ise basketbolun sadece fiziksel gelisime degil, kisiliklerinin de gelisimine katki sagladigini ve sporun hayatlarini olumlu yönde gelistirecegine inandigini söyledi.

Cedi, iyi bir basketbolcu olup hayallerini gerçeklestirmek içinse çok çalismalarini ve bazi fedakarliklar gerektirdigini gençlere söyledi ve ’benim fedakarligim yazlarimdi’ dedi.

Kaynak: İHA