Dursun Özbek Açiklamasi 'Okan Buruk'un Galatasaray'da Çok Güzel Günler Yasatacagindan Eminim'

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk ile çalismaktan çok mutlu olacagini söyleyerek, "Galatasaray’da çok güzel günler yasatacagindan eminim. Daha önce de görüsmüstüm kendisiyle. Tebrik ettim, bu hizmeti en iyi sekilde yapacagindan emin oldugumu ve kendisine güvendigimi söyledim. O da çok istekli ve çok cesaretli. Galatasaray’da basarili olmak onu da çok mutlu edecektir. Iyi bir sezon geçirecegimizden eminim" dedi.

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi’nin mezuniyet törenine katildi.

Burada GS TV’ye açiklamalarda bulunan Özbek, Galatasaray’in büyük bir aile oldugunu belirterek, "Lisesi, Üniversitesi ve spor kulübü ile biz büyük bir aileyiz. Ögrenciler de spor kulübüne olan ilgilerini benimle beraber fotograf çektirerek göstermek istediler. Hepsinin alinlarindan öpüyorum, bahtlari açik olsun. Uzun yillar var önlerinde. Ben de bu siralardan geçtim. Dolayisiyla onlarin heyecanini anliyorum. Mezuniyetlerini tebrik ediyorum. Ben de mühendisim. Onlarin gelecekleriyle ilgili ayni ben de duydum. Yollari açik olsun" seklinde konustu.



"Galatasaray’da çok güzel günler yasatacagindan eminim"

Teknik Direktör Okan Buruk ile ilgili de görüslerini aktaran Baskan Dursun Özbek, "Okan Galatasaray’in evladi zaten. Geçmiste çok basarili futbolculuk kariyeri oldu. Antrenörlük kariyeri de son derece basarili sampiyonluklari var. Simdi hizmet etme sirasi Galatasaray’daydi. Ben kendisiyle çalismaktan çok mutlu olacagim. Galatasaray’da çok güzel günler yasatacagindan eminim. Kendisine hos geldin diyorum ve basarili bir sezon diliyorum. Daha önce de görüsmüstüm kendisiyle. Tebrik ettim, bu hizmeti en iyi sekilde yapacagindan emin oldugumu ve kendisine güvendigimi söyledim. Ayni sekilde hem yönetim kurulumuzun hem camiamizin hem de taraftarlarimizin kendisine güveninin tam oldugunu söyledim. O da çok istekli ve çok cesaretli. Galatasaray’da basarili olmak onu da çok mutlu edecektir. Iyi bir sezon geçirecegimizden eminim. Galatasaray’in ne kadar büyük bir camia oldugunu gösteriyor. Burada üniversitemizdeyiz. Geçen hafta lisemizde pilavimiz vardi. Spor kulübü altyapisindan yetistirdigi futbolcusuyla antrenörlük seviyesine kadar geliyor. Bu camiada ne kadar büyük bir aile oldugumuzun göstergesidir. Galatasaray büyük bir aile, büyük bir camia" diye konustu.

Kaynak: İHA