YOSK'un Yeni Sezon Hedefi Avrupa Kupalarina Katilmak

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Baskani Alparslan Erkoç, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarina katilabilecek ve sampiyonluga yarisacak bir takim kurmayi hedeflediklerini söyledi.

Geçtigimiz sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi Süper Ligi’ni 12. sirada tamamlayarak ligde kalmayi basaran YOSK, yeni sezon için hedeflerini büyüttü. Gazipasa Caddesi’ndeki bir kafede basin toplantisi düzenlenen YOSK Baskani Alparslan Erkoç, Avrupa Sampiyonu olan Tekerlekli Sandalye Milli Takimi’ni kutladi.

Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Play-Off karsilasmalarina Yalova’nin ev sahipligi yapacagini da hatirlatan Erkoç, 4 takimin 25-30 Haziran tarihleri arasinda Yalova’da olacagini söyledi.

Erkoç, play-off karsilasmalarinin Yalova’da yapilmasinda büyük katki saglayan Terma City yöneticilerine tesekkür etti.

Erkoç, Gençler Avrupa Sampiyonasi’nin Yalova’da oynanmasi için basvuruda bulunduklarini da anlatti.

Erkoç, kendilerine desteklerini esirgemeyen Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs, Yalova Belediye Baskan Vekilimiz Mustafa Tutuk ve sponsor olan AKKÖK Sirketler Grubu’na tesekkür etti.

Takimin önümüzdeki sezon hazirliklari hakkinda ise YOSK antreneörü Murat Saltan bilgi verdi. Önceligin Play-Off’lara kalmak oldugunu ifade eden Saltan, “Zorlu bir süreçte ligde kalmayi basardik. Önümüzdeki sezon için ilk hedefimiz öncelikle Play-Off’larda yerimizi almak. Yari final, Final ve Avrupa arenasinda ülkemizi temsil etmek hedefimiz. Transferleri de bu anlayisla yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA