Sindirgi'da Kurumlar Arasi Hali Saha Futbol Turnuvasinin Sampiyonu Jandarma Oldu

Sindirgi ilçesinde Kaymakamlik kurumlar arasi geleneksel futbol turnuvasi iki yil aradan sonra yeniden düzenlendi. Kurumlar arasi iletisimi gelistirmek, spora tesvik etmek amaci ile turnuvaya 10 takim ve 115 sporcu katildi. Kiran kirana geçen mücadelenin ardindan turnuvanin galibi dostluk oldu.

Final karsilasmasi Jandarma ile Ibrahim Ethem Akinci Ilk ve Ortaokulu takimlari arasinda gerçeklesti. Heyecan dolu karsilasma Jandarma 5 - Ibrahim Ethem Akinci 3 skoru ile sonuçlandi.

Final karsilasmasinda çok sayida taraftar Kaymakam Zafer Oktay, belediye baskan yardimcisi Ç. Çagatay Çavdar, Cumhuriyet savcisi Mehmet Furkan Yilmaz, Ilçe Emniyet müdürü Tahir Demir, ilçe Jandarma komutani Bahtiyar Beycur, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Rahmi Yörük takimlari yalniz birakmadi.

Turnuvada konusmasini gerçeklestiren ilçe kaymakami Zafer Oktay “ Bu gün kaymakamligimiz tarafindan düzenlenen kamu kurumlar arasi futbol turnuvasini sonuna geldik final maçi ile de turnuvamizi tamamladik. Birçok kamumuzdan kendi talepleri ile güzel bir etkinlik oldu. Centilmenlik içerisinde ve rekabetin yüksek oldugu güzel bir etkinlik oldugunu düsünüyorum. Insallah bunda sonra ara ara bu turnuvalarimizi ilçemizde farkli spor dallarinda da yine devam etmeye çalisacagiz” dedi.

Turnuvada Ilçe Jandarma sampiyonlugu üstlenirken, Ibrahim Ethem Akinci ikinci, Yagcibedir ortaokulu üçüncü takim olarak turnuvayi tamamladi.

33 gol ile turnuvanin gol krali ödülünü alan Mustafa Ayan “ Turnuvanin en çok gol atan oyuncusu olarak bu gün tabi buruk bir mutluluk yasadim. Tabi sampiyon olmak ta istiyorduk. Ama güzel bir organizasyon oldu. Bütün takimlar bütün kurumlar burada dostluk çerçevesinde tabi ufak tefek yeri geldiginde sertlikler oldu ama yine de dostluk çerçevesinde bütün kurumlarin birbiriyle kaynastigi turnuva oldu. Biz de elimizden geleni yaptik bu gün olmadi ama sampiyon olan jandarma takimini ikinci olan Ibrahim Ethem Akinci’yi onlari da tebrik ederiz. Güzel bir turnuva oldu emegi geçen herkese özellikle Kaymakamliga, belediyemize, Rahmi Müdürüme, Niyazi Hocama hepsine çok tesekkür ediyorum. Çok emek verdiler insallah böyle güzel organizasyonlarin devami gelir” seklinde konustu.

Turnuvanin sampiyonu Jandarma’nin kaptani Uzm. Jandarma Alt. Kdm. Çvs. Ugur Daghan “ Turnuvada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Buraya gelip destekleyen basta bölük komutanimiz Ahmet Basçavusumuz bütün personele tesekkür ediyoruz. Bu turnuvada emegi geçen herkese çok çok tesekkür ediyoruz. Sampiyon oldugumuz için de ayrica çok mutluyuz. Turnuva kiran kirana geçti. Centilmence geçti sonunda kazanan biz olduk onun için ayrica mutluyuz böyle turnuvalarin devamini diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA