Milli Sporcusu Ayse Izel Bilgiç, Italya'da Tarih Yazdi

Türkiye’yi temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Ayse Izel Bilgiç, TT Union U15 Championships müsabakalarinda takim halinde dördüncü, Tek Bayanlarda ise üçüncü oldu. Spora ve sporcuya verdigi destekle dikkat çeken Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, basaridan dolayi Bilgiç’i tebrik ederek, “Spor yatirimlarimiz, basarilarla taçlaniyor” dedi.



Türkiye tarihinde Avrupa Sampiyonasi Yildiz Bayan kategorisinde ve Akdeniz Oyunlari’nda ülkemize madalyalar kazandiran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Sporcusu Özge Yilmaz’in ardindan bu sefer de Ayse Izel Bilgiç, Avrupa’da tarih yazdi. Milli Takimi temsil eden Ayse Izel Bilgiç, 18-24 Haziran 2022 tarihlerinde Italya’nin Rimini Kentinde devam eden mediterranian TT Union U15 Championships müsabakalarinda takim halinde dördüncü, Tek Bayanlarda ise üçüncü oldu. Akdeniz Oyunlari’nda performansiyla dikkat çeken Ayse Izel Bilgiç, Kayseri’yi ve Türkiye’yi bir kez daha gururlandirdi.

Ayse Izel Bilgiç’i tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Milli Takim sporcularimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Takimimiz ve Milli sporcularimiz, elde ettigi basarilar sayesinde adlarini tarihe altin harflerle yazdirmaya devam ediyor. Kocasinan Belediyesi olarak spora yaptigimiz hizmetler, meyvelerini veriyor. Sportif alanda birçok bransta basari üstüne basari elde ediyoruz. Bilindigi üzere kulübümüz sayesinde Kayseri, masa tenisinde Türkiye siralamasinda en basarili il unvanini tasiyor. Bu vesileyle gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise sahsim olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA