Bülent Daskan Açiklamasi Seffaflik Ilkesinden Vazgeçmeyecegiz'

TFF 3’üncü Lig’e 2 yil aradan sonra düsen Turgutluspor’un olagan genel kurulu yeterli çogunluk saglanamadigi için 28 Haziran Sali Gününe ertelendi. Turgutluspor baskan adayi Bülent Daskan, "Turgutluspor’umuzun menfaatlerini her seyden üstün tutacagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin. Turgutluspor yönetiminde seffaflik ilkesinden vazgeçmeyecegiz." dedi.

Bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Turgutluspor’un 7 Eylül Spor Salonu’nda yapilmasi planlanan olagan genel kurulu yeterli çogunluk saglanamadigi için 28 Haziran Sali Günü çogunluk aranmadan gerçeklestirilecek. Kirmizi-siyahlilarda mevcut Baskan Ahmet Daskan, geçen sezon içindeki olaganüstü kongreyle göreve gelmis ve olagan genel kurulda aday olmamisti. Kongrede Ahmet Daskan’in yönetiminde yer alan Bülent Daskan baskan adayligini açikladi.



Daskan: "Seffaflik ilkesinden vazgeçmeyecegiz"

Turgutluspor’un baskan adayi olan Bülent Daskan ise yaptigi açiklamada, "Turgutluspor’umuzun baskanligina adayim. Yasamim boyunca kirmizi siyahli renkleri olan kulübümüze, armasina asik olarak büyükmüs ve kulüp menfaatlerini göz önüne alarak en iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden Turgutluspor için çalismaya devam edecegiz. Turgutluspor’umuzun menfaatlerini her seyden üstün tutacagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin. Turgutluspor yönetiminde seffaflik ilkesinden vazgeçmeyecegiz. Kulübümüze taraftarimiza, hemserilerimize ve sanli camiamiza hayirli olsun." diye konustu.

Kaynak: İHA