Menemen'de Yaz Spor Kurslari Basliyor

Menemen Belediyesi tarafindan, çocuk ve gençlerin yaz aylarinda sporla içi içe olmalarini saglamak amaciyla düzenlenen yaz spor okullari için kayitlar basladi. Sporun hayatimiz için çok önemli oldugunu ifade eden Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Çocuklarimizin gelecekte hem saglikli büyümelerini hem basarili bir sporcu olmalarini istiyoruz. Gelecegin sampiyonlari Menemen’de yetisecek” dedi.

Menemen Belediyesi, her yaz oldugu gibi bu yaz da çocuklarin ve gençlerin tatillerini daha verimli geçirmeleri amaciyla yaz spor okullarina kayit almaya basladi.

Kayitlari baslayan yaz spor okullarinda çocuklar, hem enerjilerini atacak ve eglenceli zaman geçirecek hem de spor yeteneklerini kesfedecek.

Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan, 8 farkli spor tesisinde düzenlenecek yaz spor okullari çerçevesinde; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, kick boks, güres, jimnastik, satranç, judo ve tenis branslarinda egitim verilecek. Ayrica özel çocuklar da yine yüzme, basketbol ve voleybol kurslarindan yararlanabilecek.

Kurslara kayit yaptirmak isteyenler, 444 80 08 telefon numarasindan ve Gölpark, Kent 2 Spor Salonu ve Menemen Belediyesi Ek Hizmet Binasindan basvuru yapabilecekler.

Çocuklari kötü aliskanliklardan uzak tutup spor yaparak saglikli yasamalarinin esas hedef oldugunu kaydeden Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Çocuklarimizin yaz tatillerini en iyi sekilde degerlendirmeleri için elimizden geleni yapiyoruz. Bu yil 11 farkli bransta yaz spor okulumuz hizmet verecek. Çocuklarimizin gelecekte hem saglikli büyümelerini hem basarili bir sporcu olmalarini istiyoruz. Yaz Spor Okullarina gelen çocuklarimizin performansini yakindan takip edecegiz. Yetenekli gençlerimizi bünyemize katacagiz. Gelecegin sampiyonlari Menemen’de yetisecek. Tüm çocuklarimizi kurslarimizdan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA