Kocasinan Spor Kulübü Ile Engeller Asiliyor

Kocasinan Belediyesi, özel çocuklarin (Down, otizm, mental) sosyallesmesi ve hayata daha fazla katilmalarini saglamak amaciyla Spor Kulübü bünyesinde tüm branslarda spor bölümleri açiyor. Kocasinan Spor Kulübü branslarinda sporcu olmak isteyenlerin Barbaros Spor Kulübü binasina basvurmalarinin yeterli olacagi kaydedildi.

Özel çocuklarin basaramayacagi hiçbir seyin olmadigini vurgulayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, egitimden sanata, spordan kültüre hayatin her alaninda engelli vatandaslara destek olduklarini söyledi.

Basarili sporcularla Kayseri’nin sportif alanda söz sahibi olmasina büyük katki sunduklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Özellikle gençlerimizin hayatlarina dokunan projelere imza atiyoruz. Spor da bunlardan bir tanesidir. Birçok spor bransinda oldugu gibi amatör sporun merkezi Kocasinan’dir. Hem kulüplerin hem de spor tesisleri ve sahalarin bölgemizde bulunmasi dolayisiyla Kocasinan Bölgesi sporun merkezi konumundadir. Ayrica Kocasinan Spor Kulübü’nün basarilari sehrimiz adina gurur vericidir. Insallah branslarimizi artirarak basari çitasini daha üst seviyelere tasiyacagiz. Bu konuda Kocasinan Belediyesi olarak üstümüze düsen görevi ziyadesiyle yerine getirmek için hassasiyet gösteriyoruz. Her yasta ve her bransta sporu yayginlastirmak için her türlü imkanimizi seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu noktada özel çocuklarimizi, Kocasinan Spor Kulübü’ne bekliyoruz. Özellikle Spor Kulübü’nde özel çocuklarimizin sahip olduklari yetenekleri ortaya çikarma konusunda da onlara önderlik ediyoruz. Hizmetlerimizle özel çocuklarimiz, büyük bir basari hikayesi yaziyor. Özel çocuklarin basaramayacagi hiçbir sey yok. Onlarin hayatini kolaylastirmak için desteklerimizi artirarak devam ettirecegiz” ifadelerini kullandi.

Öte yandan sporcu olmak isteyenler Barbaros Spor Kulübü binasina basvurmalari veya Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takim Kocasinan Spor Kulübü Antrenörü Ugur Ari’dan 0(352) 337 69 41 ve Kocasinan Belediyesi Spor Isleri Antrenörü Sedat Bulut’dan 0(352) 222 70 00 / 2574 numarali telefonlardan da ayrintili bilgi alabilecek.

Kaynak: İHA