Kaymakamlik Kupasinin Sahibi Rahmanlar Ilkokulu Oldu

Selendi Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü koordinesinde düzenlenen Selendi Kaymakamligi Kurumlar arasi Futbol Turnuvasi sona erdi. Finalde Selendi Belediyesi ile karsilasan Rahmanlar Ilkokulu karsilasmayi 7-3 kazanarak sampiyonluk kupasina uzandi.

Selendi Kaymakamlik Kupasi Turnuvasi 2 Grup halinde basladi.

30 dakikalik 2 devre halinde oynanan A ve B grubu seklinde olusan takimlar Kaymakamlik/Adliye, Selendi Belediyesi, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi, Gediz Elektrik A.S., Anadolu Imam Hatip Lisesi, Pinarlar Ilkokulu, Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü, Gençlik ve Spor Müdürlügü, Müftülük, Büyüksehir Belediyesi, Acil-Saglik ve Rahmanlar Ilkokulu katildi.

Gruplarinda ilk sirayi paylasan takimlar yari finalde karsilasti. Rakiplerini yari finalde yenen Rahmanlar Ilkokulu takimi ile Selendi Belediyesi takimlari Ilçe Yatili Bölge Ortaokulu bahçesinde finalde karsilasti. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdigi final maçini Hakem Nurullah Sagir yönetti. 10. dakikada Mahmut attigi gol ile Rahmanlar Ilkokulunu 1-0 öne geçirdi. Bu gole 3 dakika sonra Selendi Belediyesinden Kamil ile cevap geldi ve durum 1-1 oldu. 15. dakikada Halil Cem Selendi Belediyesini 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Karsilasmanin ilk yarisi Selendi Belediyesinin 2-1 üstünlügü ile tamamlandi. Ikinci yarida oyundaki bütün hakimiyeti eline alan Rahmanlar Ilkokulu 50. dakikada Soner, 52. ve 58. dakikada Mevlüt, 55. ve 56. dakikada Mahmut ve 59. dakikada Zafer ile bir anda skoru 7-2 yapti. Maçin uzatma dakikalarinda Halil Cem Selendi Belediyesi adina bir gol daha atarak durumu 7-3 yapti. Karsilasma Rahmanlar Ilkokulunun 7-3 galibiyeti ile sona erdi.

Maçin bitis düdügünün ardindan sampiyonlugunu ilan eden Rahmanlar Ilkokulu taraftarina kosarak sampiyonlugunu kutladi. Turnuvanin üçüncüsü ise Kaymakamlik-Adiye takimini 9-6 yenen Büyühsehir Belediyesinin oldu. Sampiyon takim Rahmanlar Ilkokuluna kupasi Selendi Kaymakami Ali Yildirim, Cumhuriyet Bassavcisi Oguzhan Yildirim, Cumhuriyet Savcisi Ali Gökdemir tarafindan verilirken, ikinci olan takimin kupasi Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, üçüncüye ise Ilçe Müftüsü Ömer Bozkurt tarafindan verildi.

Kaynak: İHA