Domenec Torrent Açiklamasi 'Taraftarlara Tesekkür Ediyorum, Galatasaray Size Aittir'

Galatasaray’in sözlesmesini fesh ettigi Teknik Direktör Domenec Torrent yaptigi paylasimda, “Galatasaray taraftarlarina tesekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olaganüstü kulübü tekrar sampiyon yapacak yolu bulmanizi diliyorum” dedi.

Galatasaray, Teknik Direktör Domnec Torrent ile yardimcilari Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julin Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’in sözlesmelerini fesh ettigini duyurdu.

Zor bir dönemde sari-kirmizili kulübe geldiklerini aktaran Ispanyol teknik adam, taraftarlara da verdikleri destekten ötürü tesekkür etti. Torrent, sosyal medya hesabindan yardimcilari ile birlikte yer aldigi fotografi paylasarak su ifadelere yer verdi:

“Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalistik. Kendimizi disarida olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece isimize odaklandik. Her gün bize çok yardimci olan Florya çalisanlarina sükranlarimi sunuyorum. Takimin ihtiyaci oldugu zamanlarda yardimci olduklari için istisnasiz bütün Galatasaray taraftarlarina tesekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olaganüstü kulübü tekrar sampiyon yapacak yolu bulmanizi diliyorum.”

Kaynak: İHA