Yaz Spor Okullarinda Minik Sporcular Gelecege Hazirlaniyor

Sivas Belediyesi’nin her yil gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenledigi Yaz Spor Okullari kapilarini açti. 7 farkli bransta düzenlenen spor okullarina bu yil bin 500 çocuk kayit yaptirdi.

Sivas Belediyesi, çocuklari çevrenin zararli etkilerinden uzak tutmak, verimli ve eglenceli vakit geçirmelerini saglamak ve gizli kalmis yeteneklerini açiga çikarmak amaciyla Muhsin Yazicioglu Spor Kompleksinde düzenlenen yaz okullarinda, ücretsiz servis ve spor malzemesi destegi saglaniyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Tekvando, Okçuluk ve Sayokan branslarinda egitim alacak sporculardan basari gösterenler Sivas Belediyespor’un alt yapi takimlarinda yer alacak.

Yaz spor okullarinin açilisina katilan Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, futbol antrenmani yapan çocuklarla bir araya gelerek minik sporcularla yakindan ilgilendi. Çocuklarin yaz spor okuluna gösterdikleri ilginin memnuniyet verici oldugunu söyleyen Baskan Bilgin, “Çocuklarimizin hareketli bir yaz geçirmelerini saglamak, onlara sporu sevdirmek, yeteneklerini gelistirmelerini saglamak ve gelecegin sampiyon sporcularini yetistirmek için gerçeklestirdigimiz yaz okullarimiza çocuklarimizin ilgisi bir hayli fazla. Bu durum bizleri oldukça mutlu ediyor. Tabi çocuklarimizin ilgi alanina göre sporu sevdirdikleri ve destekledikleri için velilerimize de ayrica tesekkür etmek istiyorum. Insallah burada egitim alan çocuklarimiz ilerde Belediyespor’umuza, Sivasspor’umuza hizmet edecek büyük sporcular olacaktir. Hem derslerinde basarili olacak, hem de spor ile bütünleserek iyi bir sporcu, iyi bir genç olacaklarina inaniyorum. Bize emanet edilen gençlere gözümüz gibi bakacagiz, hepsi bizim bir evladimiz ve ileride Sivas’imizi temsil edecek sampiyon sporcular olacaklar. Sadece antrenman yapmayacaklar, sosyal yönden de kendilerini gelistirmeleri için birçok faaliyette bulunacaklar. Hepsine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA