Hakan Özmert 1 Yil Daha Antalyaspor'da

FT Antalyaspor, takim kaptani Hakan Özmert ile 1 yil için daha anlasmaya vardi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine FT Antalyaspor Baskani Av. Aziz Çetin katildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hakan Özmert ile 1 yillik sözlesme imzaladi. Imza törenine katilan Kulüp Baskani Av. Aziz Çetin, takim kaptani Hakan Özmert ile yeniden imza masasina oturmaktan keyif duydugunu belirtti.

Çetin, “Kendisi son geldiginden itibaren 4,5 yildir toplamda 7,5 yildir takimimiza hizmet veriyor. Süper Lig’de bizimle 153 maçi var. Türkiye Kupasi’nda 22, 1. Lig’de 30, Süper Kupa’da 1 maça çikti. Toplam 206 kez büyük Antalyaspor’umuzun formasini giydi. Emegi çok. Kendisinden gelecek yil da beklentimiz fazla. Insallah seneye bu imza masasina tekrar otururuz. Kaptanimiz çok fedakarlik gösterdi. Takim içindeki durusu, abiligi ve aile yapisi Antalyaspor kültürünün, felsefesinin tam olarak yansimasidir” dedi.



Kariyerinin yarisi Antalyaspor’da

Takim Kaptani Hakan Özmert ise Baskan Çetin’e, Futbol Sorumlusu Nuri Sahin’e, teknik ekibe, takim arkadaslarina, tesisteki bütün çalisanlara, esine, ailesine ve tüm taraftarlara kendisine gösterilen sevgiden dolayi tesekkür ederek sözlerine basladi.

Antalya ve Antalyaspor’u kendi evi gibi hissettigini belirten Hakan, “Insallah toplamda 9 yilimi burada tamamlayacagim. Bu da futbol kariyerimin yarisi demek. Ben Antalyasporlu olmaktan çok mutluyum. Burada çok huzurluyum. Insallah futbol sonrasi da buraya yerlesmeyi düsünüyorum” diye konustu.

Nedenini bilmedigi sekilde bu kez her zamankinden çok daha fazla heyecan duydugunu anlatan Hakan Özmert, “Geçen sene çok basarili bir ikinci yari geçirdik. Kaldigimiz yerden devam edecegiz. Her zaman bir hayalim var benim. Insallah daha iyileri olur da takimi Avrupa kupalarinda mücadele ettiririz. Hedefimiz bu” ifadelerini kullandi. Hakan, gelen bir soru üzerine ise “Sakinlik konusunda kendi kendimi sakinlestirdim. Ben her zaman futbolda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum” yanitini verdi.

Kaynak: İHA