Bursaspor'da Divan Kurulu 6 Temmuz'da Toplaniyor

Bursaspor Divan Kurulu, 6 Temmuz 2022 Çarsamba günü saat 18.00’de Timsah Park’ta toplanacak.

Bursaspor Kulübü’nden yapilan açiklamada, “Divan Kurulumuz 6 Temmuz 2022 Çarsamba günü saat 18.00’daTimsah Park Stadyumu Toplanti Salonu’nda toplanacaktir. Baskan Galip Sakder, kulübümüzün mali ve diger konulariyla ilgili önemli açiklamalarin olacagi bu toplantiya herkesin katilmasinin önemini vurguladi” denildi.

Kent Ayaga Kalkmali

Divan Kurulu Baskani Galip Sakder yaptigi açiklamada, "Bursaspor bu kentin ortak degeridir. Bu degere hepimizin sahip çikmasi lazimdir. Mevcut Yönetim Kurulu’nun göreve devam karari almasi ile baslayan süreçte en önemli konu kulübün içinde bulundugu mali tablodur. Her geçen gün artan borç yükü Bursaspor’u çikmaza sürüklemektedir. Öncelikle Kulüpten alacakli görünen eski Yöneticilerin bir fedakarlik yaparak alacaklarindan vazgeçmeleri ya da ertelemeleri Bursaspor’un önünü gececi bir süre için açacaktir. Yine ayni sekilde kulüpten alacakli oyuncularin da ayni sekilde davranmalari son derece önemlidir. Bu nedenle kentin dinamiklerinin, sivil toplum kuruluslarinin, is dünyasinin ortak bir akil ile hareket etmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandi.

“Ertekin ve Tam’a tesekkürler”

Bu zor günlerde Bursaspor’da görev almayi kabul eden Sportif Direktör ile Teknik Direktör Tahsin Tam ve ekibine de tesekkür eden Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Baskani Galip Sakder sunlari dile getirdi:

“Ismail hocamizive Tahsin hocamizi kutlamak istiyorum. Bu zor günlerde ve sartlarda Bursaspor’da görev almalari büyük bir fedakarliktir. Bir Bursali ve Bursasporlu olarak kosulsuz, sartsiz görev kabul ettiklerinden dolayi da kendilerineBursaspor Divan Kurulu adina tesekkür ediyorum.”

“Ibrahim Burkay’a hayirli olsun”

Son yapilan Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yönetim Kurulu Üyeligine seçilen Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Burkay’i da kutlayan Sakder, “Burkay’in Yönetim Kurulu’na seçilmesi Bursaspor açisindan son derece önemlidir. Bursaspor’un hak ve menfaatlerini Türk futbolunun en üst yönetiminde temsil edeceginden kuskumuz yoktur. Federasyon yönetiminde bir Bursali üyenin bulunmasi her açidan önemlidir’’ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA