Bayram Bektas Açiklamasi 'Sonuna Kadar Yarisin Içinde Olmak Istiyoruz'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, “Ligde önemli bir yaris içinde olacagiz ve sonuna kadar o yarisin içinde olmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sezonun ilk antrenmanini Nuri Asan Tesisleri’nde yeni teknik direktörü Bayram Bektas esliginde yapti. Yeni transferler Alim Öztürk, Celil Yüksel, Sener Kaya, Yusuf Ensar Poyrazli’nin da katildigi antrenmanda, kirmizi-beyazli takimin taraftarlari da oyuncu ve teknik direktörlere destek verdi.

Ilk antrenman sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Bayram Bektas, “Insallah 2 dönemli kampimizi en iyi sekilde bitirip eksik olan oyuncularimiz da bize katildiginda istedigimiz oyun seklini olusturacagiz. Taraftarlarimizin bekledigi o mücadele ve futbolu sahaya yansitiriz insallah. Bu mücadele de umarim sonuçlara yansir ve herkes mutlu olur. Novikovas kendisine verilen iznin ardindan takima katilacak. Moryke Fofana, Tomane de 2 gün izinli. Bir kaç gün içinde burada tamamen toplaniriz. Samsun’daki kampta amacimiz gençlerimizi görmek. Çünkü kampa belli bir sayida oyuncu götürecegiz. Dolayisiyla buradaki çalismalarimizda gençlerimizi degerlendirecegiz. Kampa 25 veya 27 oyuncu ile gidecegiz. Zaten çekirdek kadromuz var bu sayiya gençleri dahil edecegiz. Kayseri’deki kamptan sonra Bolu’ya geçecegiz ve burada hazirlik maçlarini oynayacagiz” diye konustu.



“Sonuna kadar yarisin içinde olmak istiyoruz”

Ligde de iddiali olduklarina deginen Bektas, “Ihtiyaç duydukça transferlerimizi yapiyoruz. Ligde önemli bir yaris içinde olacagiz ve sonuna kadar o yarisin içinde olmak istiyoruz. Onun için bir kaç tane daha nokta transferimiz olacak. Temaslarimiz sürüyor. Kevin Boli ile Sheldon Bateau’nin yönetimsel sikintilari var. Ismael Diomande’nin farkli bir sikintisi var. Burada kalma istegi de var. Eger performansi yeterli olursa yani verimli oldugu takdirde takimda kalmasini istiyoruz. Boli ve Bateau’yu takimda düsünmüyoruz” seklinde konustu.

Antrenmani takip eden taraftarlar futbolcu ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulundular.

Kaynak: İHA