Basketbol Sampiyonasinda 16 Takim Mücadele Etti

Basketbol Okul Sporlari Küçükler Türkiye Sampiyonasi, Denizli’nin ev sahipliginde düzenlendi. Vali Recep Yazicioglu ve Hasan Güngör Spor Salonlarinda yapilan müsabakalar sonunda kizlar ve erkeklerde Istanbul Temsilcileri sampiyon oldu.



Gençlik ve Spor Bakanliginin koordinesinde düzenlenen Okul Sporlari yarismalarinda son sampiyonlar Denizli’de belli oldu. Nefes kesen maçlara sahne olan sampiyonada erkeklerde Istanbul Özel Üsküdar SEV ile kizlarda Istanbul Sancak-Soy Ortaokullari sampiyon olarak ‘‘Parkenin En Iyisi Biziz’’ dedi.

Gençlik Spor Il Müdürlügünün organize edilen maçlarda kizlar Hasan Güngör Spor Salonunda, erkekler ise Gümüsler’de bulunan Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda ter döktü. Önce bulunduklari illerde, ardindan gruplarda ve yari finallerde sampiyon olan toplam 16 takim parkede sampiyonluk mücadelesi verdi.

Ilman, takimlara basarilar diledi

Denizli’nin ev sahipligine yakisan bir Sampiyona oldugunu belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, bes gün süren sampiyona boyunca iki yüzün üzerinde sporcu ve antrenörü Denizli’de agirladiklarini söyledi.

Ödül Töreninde konusan Ilman, sanayisi ile ünlü Denizli’nin spor kenti olma yolunda çok büyük organizasyonlara ev sahipligi yaptiginin altini çizerek bugünün minik sporculari böyle organizasyonlar ile yarinin milli sporculari olacaklarini kaydetti.

Sampiyonlari tebrik eden Ömer Ilman, sampiyonada emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kaynak: İHA