Aydinli Elifnaz, Türkiye'yi Temsil Edecek

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü sporcularindan Elifnaz Köseoglu, Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’ndan Türkiye Sampiyonu olarak dönerken, Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek.



Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü sporcularindan Elifnaz Köseoglu, Sivas’in ev sahipliginde düzenlenen Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’nda Aydin’i gururlandirdi. Taha Akgül Spor Salonu’nda start alan sampiyonaya 2 bin 600 sporcu katilim saglarken, Elifnaz sampiyonada açik ara üstün bir mücadele örnegi gösterdi. Kiyasiya mücadelelere sahne olan sampiyona sonunda Aydinli genç sporcu, 59 kilogramda Türkiye Sampiyonu olurken Dünya Sampiyonasi’nda da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandi.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, basarili sporcuyu tebrik ederken konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Türkiye Taekwondo Sampiyonu Elifnaz. Sivas’in ev sahipliginde gerçeklestirilen Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’nda 59 kilogramda sporcumuz Elifnaz Köseoglu Türkiye Sampiyonu olarak Dünya Taekwondo Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandi” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA