ANALIG'in Altin Çocuklari

Erzurum’u Anadolu Yildizlar Ligi Hentbol Yari Finallerinde temsil eden Antrenörler Orhan Aksoy ve Serhat Gülüm yönetimindeki Dadaslar, adini Türkiye finallerine yazdirdi. Yari finalde grup sampiyonu olan hentbolcular büyük bir cosku yasadi.

Elazig’da düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi (ANALIG) Hentbol Türkiye Yari Finallerinde Erzurum tarih yazdi.

Antrenörler Orhan Aksoy ile Serhat Gülüm yönetiminde 15-17 Haziran 2022 tarihilerinde Elazig’daki Türkiye Yari Finallerine katilan ve tamami Ilicali sporculardan olusan hentbol takimi Grubunda sampiyon olarak Türkiye Finallerine katilma hakki kazandi.

Takim Ilicali Sporculardan Olusuyor

Tamami Aziziye Ilçesindeki spor salonunda antrenman yapan ve Ilicali çocuklardan olusan Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takimi, büyük bir basariya imza atmanin gururunu yasiyor. Antrenörler Orhan Aksoy ve Serhat Gülüm, Yari Finallerden grup sampiyonu olarak Türkiye finallerine katilma hakki kazanmanin gurunu yasadi. Maçlardan sonra Erzurumlu yildiz hentbolcular büyük bir cosku yasayarak Elazig’dan Erzurum’a döndü.

ANALIG’de yoluna tek devam eden takim

Antrenörler Aksoy ve Gülüm idaresindeki Gençlik Spor Hentbol takimi, Anadolu Yildizlar Ligi’nde (ANALIG) yoluna devam eden tek takim olmanin da gururunu yasiyor.

Antrenörler Orhan Aksoy ve Serhat Gülüm, “Takim sporlarinda ANALIG’de yola devam eden ve Türkiye finallerine katilma hakki kazanan tek takimiz. Sporcularimizla gurur duyuyoruz. Bizlere destek veren Aziziye Kaymakamimiz Abdulkadir Çelik, Belediye Baskanimiz Muhammed Cevdet Orhan, Milli Egitim Ilçe Müdürümüz Nurullah Yavilioglu, Il Müdürümüz Birdal Öztürk, Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi, Aziziye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürümüz Osman Hanci ile il temsilcimiz Sibel Atan’a tesekkür ediyoruz. Sporcularimizi büyük basarisindan ötürü kutluyoruz. Insallah Türkiye finallerinde sampiyonluk kupasini Erzurum’a getirmek bize nasip olur” diye konustu.

Erzurum ekibinin ANALIG Yari Finallerinde aldigi sonuçlar söyle:

Erzurum-Zonguldak: 24-16

Erzurum-Sirnak: 24-20

Erzurum-Gaziantep: 21-19

Kaynak: İHA