ALG Spor'dan Destekçilere Tesekkür

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi finalinde Fatih Karagümrük’ü 2-1 maglup ederek sampiyonluga ulasan Gaziantep ALG Spor Kulübü baskani Ali Gözcü, sözlerini tutmanin gururunu ve mutlulugunu yasadiklarini belirterek, takima destek olan herkese tesekkür etti.

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi’nde sampiyonluk yasayan Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, kulübe destek olanlara yazili açiklamayla tesekkür etti. Basta Gaziantep Valisi Davut Gül olmak üzere Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari ve STK’nin sezon basindan bu yana hep desteklerini hep takimin yaninda hissettiklerini belirten kulüp baskani Ali Gözcü, sampiyonluklarinin ardindan havalimaninda karsilama ve kortej yürüyüsünün kendilerini çok mutlu ettigini söyledi.



Sampiyonlukta en büyük pay sahibinin Gaziantepli taraftarlarin oldugunu belirten Gözcü, Gaziantep halkina ise ayrica tesekkür etti.

“Sözümüzü tuttuk, sampiyon olduk”

Kulüp Baskani Ali Gözcü, verdikleri sözü tutmanin gururunu yasadiklarini belirterek, "Yola çikarken bu sezon sampiyon olacagimizi, kupayi Gaziantep’e getirecegimize söz vermistik. Çünkü teknik ekibimize ve oyuncularimiza güveniyorduk ve onlarda bizi mahcup etmedi. ALGSPOR, her sezon üstüne koyarak buralara kadar geldi, hep inandik, çok çalistik ve basardik. Gaziantep halkina verdigimiz sözü tutmanin gururunu ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.



“Sirada Avrupa var”

Süper Lig’de sampiyon olduklarini ve sirada artik Avrupa oldugunu belirten Ali Gözcü, "Geçen sezonlarda ilk kez katildigimiz Sampiyonlar Ligi’nde sanssizligin kurbani olmustuk. Lig sampiyonlugu yetmez, Avrupa’da basarili olmak istiyoruz ve sirada UEFA Kadinlar Sampiyonlar Ligi var. Tabii Sampiyonlar Ligi zorlu bir serüven ve Avrupa’nin en iyi takimlariyla oynayacagiz. Insallah sehrimizin de destegiyle UEFA Kadinlar Futbol Sampiyonlar Ligi’nde de Türkiye’nin ismini basariyla temsil etmek istiyoruz. Lig bitti ama bizim isimiz bitmedi, hemen çalismalara basladik. Çünkü bu sehre yasatacagimiz daha nice basarilar var” ifadelerine yer verdi.

Baskan Gözcü, takimin havalimaninda karsilanmasiyla ilgili duydugu mutlulugu dile getirerek, sampiyonlukta emek sarf eden oyuncu, teknik heyeti taraftar ve yöneticilerin payi büyük oldugunu belirterek, süreçte desteklerini esirgemeyen milletvekillerinden yerel yöneticilere, sivil toplum kuruluslarindan ve sponsorlara kadar yanlarinda olan herkese tesekkür etti.

Takimin havalimaninda karsilanmasiyla ilgili duydugu mutlulugu dile getiren Gözcü, ’’Açikçasi çok mutlu olduk. Özellikle sampiyonlugumuzun ardindan o kadar telefon, o kadar tebrik mesajlari aldik ki çoguna geri dönüs dahi yapamadim. Haklarini helal etsinler. Bu çok güzel duygu, bize destek olan sampiyonlugumuzun ardindan takimimiza gösterilen ilgi ve alaka için herkese tesekkür ediyorum’’ diye konustu.

Kaynak: İHA