Adiyamanli Sporcular U14 Atletizm Türkiye Sampiyonasindan Madalya Ile Döndü

Bursa’da yapilan U16 Türkiye Sampiyonasinda Adiyamanli 2 sporcu altin, 1 sporcu gümüs madalya kazandi.

U14 Erkekler 3000 metre yürüyüs kategorisinde Muhammet Emir Isik ve U14 Kizlar 3000 metre yürüyüs kategorisinde Kübra Dalmis altin madalyanin sahibi olurken, Ikra Sena Kilinç Türkiye 2.si oldu.

Altin Madalya alan Sampiyon Sporculari makaminda kabul eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles, azimle çalisan sporcularin emeklerinin karsiliginda mutlaka derece yaparak, madalya aldiklarini söyledi.



Sampiyonlari kabul eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles, “Yaklasik 1100 atletin yer aldigi Türkiye U16 Atletizm Sampiyonasi’nda iki gün süren yarislarin ardindan sampiyonlar belli oldu. Kiyasiya çekismenin yasandigi organizasyonda gelecegin yildiz adaylari sporcular mücadele etti. Katildiklari her yarista mutlak suretle derece elde etmeden gelmeyen atletizm sporcularimizin gelecekte çok büyük basarilara imza atacaklarina inaniyorum. Bizlere her yarista elde ettikleri basarilarla sampiyonluklar getiren atletizm sporcularimiza ilimiz adina tesekkür ediyorum. Sporcularimizi bu seviyeye getiren ve yetistiren antrenörlerimizi de ayrica kutluyorum” dedi.

Müsabakalar sonucu büyük bir basari elde ederek Adiyaman’a dönen ve sampiyonluk sevincini Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles ile paylasan sporcularimiz Muhammet Emir Isik, Kübra Dalmis, Sena Kilinç, antrenörleri Adem Arpaci ve Elmas Akinci Adiyaman adina elde ettikleri basarilardan dolayi yasadiklari mutlulugu ifade etti.

Kaynak: İHA