Dursun Özbek Açiklamasi 'Galatasaray Için Önemli Olan Seyleri Egomuzun Önüne Çikarmak Zorundayiz'

Galatasaray Kulübü baskan adayi Dursun Özbek, “Galatasaray için önemli olan seyleri egomuzun önüne çikarmak zorundayiz” dedi.

Galatasaray baskan adayi Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü’nde gerçeklesecek olaganüstü seçimli genel kurul öncesi, baskan adaylarini bir araya getiren Ankara Galatasarayli Yönetici ve Isadamlari Dernegi’nin gerçeklestirdigi toplantinin konugu oldu. Ankara Sanayi Odasi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantida Galatasaraylilara seslenen Özbek, “Sadece Galatasaray degil, Türk sporu çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Son 2 senedir dünyayi saran pandemi krizi ekonomiyi allak bullak etti. Yetmedi yakinimizda çikan savas da ekonomiyi olumsuz olarak etkiledi. Galatasaray da tüm spor kulüpleri gibi bu durumdan nasibini aldi. Galatasaray’in ruhunda olan mücadele etme hirsi burada ortaya çikiyor. Zorluklar ne olursa olsun biz zorluklara boyun egmeyecegiz. Galatasaray bu zorluklardan geçmiste oldugu gibi basariyla çikmasini bilir. 1915’te Ali Sami Yen ve arkadaslari bin bir zorlukla kulübü kurmuslar” ifadelerini kullandi.

“Galatasaray için önemli olan seyleri egomuzun önüne çikarmak zorundayiz”

Baskanlik seçimlerinde adaylarin isimlerine degil projelerine bakilmasi gerektigini vurgulan Özbek, “Galatasaray için önemli olan seyleri egomuzun önüne çikarmak zorundayiz. Maalesef burada da basarili olamadik. Ben sizden bir sey rica ediyorum. Galatasaray’in selameti için kardeslik bagimiza bakarak bana oy vermeyin. Iki tarafi da teraziye koyun. Hangisi agir basiyorsa oraya oy verin. Eger Esref Hamamcioglu ve projeleri agirliktaysa ona verin. Eger benim projelerim agir basiyorsa oyunuzu bana verin. Kisilerin önemi yok. Burada biz bir varolus savasi verme durumundayiz” dedi.

Kaynak: İHA