Bir Tarafta Sevinç, Bir Tarafta Hüzün

Spor Toto Süper Lig’e yükselen son takim Istanbulspor olurken, Bandirmasporlu futbolcular maç sonu büyük üzüntü yasadi. Istanbulsporlu teknik heyet ve oyuncular kupalarini ise TFF Baskani Servet Yardimci’nin elinden aldi.

Spor Toto 1. Lig’den, Süper Lig’e yükselen son takim Istanbulspor oldu. Sari-siyahli futbolcular maçin bitis düdügü ile büyük sevinç yasadi. Teknik heyet, sporcularin aileleri ve futbolcular maçin ardindan adeta kenetlendi.

Bandirmaspor tarihinde ilk kez kapiyi araladi

Maçin bitis düdügü ile birlikte, 57 yillik kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig kapisini aralayan Bandirmasporlu futbolcular, maçin bitis düdügü ile büyük üzüntü yasadi. Bazi futbolcular uzun süre oturduklari yerden kalkamadi. Bazi taraftarlarin agladigi görülürken, sahada çöküp kalan Bandirmasporlu futbolculari, yine Istanbulsporlu futbolcular teselli etti.

Kupayi Servet Yardimci verdi

Maçin ardindan kupa töreni düzenlendi.

Istanbulsporlu teknik heyet ve futbolcular kupa seremonisinde büyük heyecan yasadi. 17 yil sonra Süper Lig’e yükselmenin sevincini yasayan futbolculara kupayi, maçi tribünde takip eden TFF Baskani Servet Yardimci verdi. Kupayi teslim alan oyuncular, önce ailelerinin, daha sonra taraftarlarinin yanina kostu.

Öte yandan mücadeleyi yaklasik 10 bin Bandirmaspor taraftari da takip etti. Maç sonra Bandirmasporlu taraftarlar, kupayi kazanan Istanbulspor’u tribünlere çagirarak alkisladi.

Kaynak: İHA