Istanbul Sprint Triatlonu Sona Erdi

Istanbul Sprint Triatlonu, yaklasik 400 sporcunun katilimiyla Beylikdüzü Gürpinar parkurunda gerçeklestirildi. Rekabetin üst seviyede oldugu yarismada, triatletler parkuru tamamlamak için büyük çaba sarf etti.

Istanbul’u daha hareketli ve aktif bir kente dönüstürmek için çalisan Spor Istanbul, sporseverleri Istanbul Sprint Triatlonu’nda bir araya getirdi. Spor Istanbul tarafindan düzenlenen etkinlik Beylikdüzü Gürpinar parkurunda gerçeklestirildi.

Triatletler zorlu yarismada 750 m yüzme, 20 km bisiklet ve 5 km kosu etaplarini tamamlayarak varis çizgisine ulasti. Beylikdüzü Belediye Baskani Mehmet Murat Çalik, Spor Istanbul Genel Müdürü I. Renay Onur, Istanbul Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü (IBBSK) Baskani Fatih Keles, IBBSK Genel Sekreteri ve Spor Istanbul YK Üyesi Erdem Aslanoglu ile IBB Gençlik ve Spor Müdürü Ilker Öztürk, etkinligi yerinde takip etti. Dereceye giren sporcular için yapilan ödül töreninin ardindan organizasyon sona erdi.

En iyi derece Burak Pak’tan geldi

Istanbul Sprint Triatlonu’nda günün en iyi derecesi 1:08:21’lik süresiyle Burak Pak’tan geldi. Genel Klasman Erkekler’de ikinci sirayi 1:08:55 ile Behzad Nobaripour aldi. Bahadir Tama ise 1:09:06’lik derecesiyle üçüncü oldu. Kadinlar Genel Klasman’da ise Özge Uzun 1:17:28’lik derecesiyle birinci oldu. Elena Norenko, 1:26:23’lük derecesiyle üçüncü, Merve Önler ise 1:26:50’lik derecesiyle üçüncü sirada yer aldi.

Kaynak: İHA