Golden Horn Rowing Cup, Haliç'e Renk Katti

Istanbul’un en büyüleyici noktalarindan biri olan Haliç, Golden Horn Rowing Cup’a (Uluslararasi Haliç Kürek Yarislari) ev sahipligi yapti. 18 Türk kulübü ve 4 yabanci kulübün yer aldigi etkinlikte toplam 360 sporcu zafere ulasmak için kürek çekti.

Istanbul’u daha aktif ve saglikli bir hale getirmek için faaliyetlerini sürdüren Spor Istanbul, sehrin cazibe merkezi haline dönüsen Haliç’te uluslararasi bir yaris organizasyonu düzenledi.

Uluslararasi Haliç Kürek Yarislari (Golden Horn Rowing Cup) 18 Türk, 4 yabanci kulübün katilimiyla gerçeklesti. Toplam 360 sporcunun ter döktügü müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Istanbul Büyüksehir Belediyesi Baskani Ekrem Imamoglu da etkinligi Haliç’te takip etti. Istanbul’un incisi Haliç’e renk katan etkinlikte kulüpler; Masterlar Mix, Kadinlar, Erkekler, Master Kadinlar, Master Erkekler, U19 Kadinlar ve U19 Erkekler kategorilerinde yaristi. Istanbullular, kiyasiya rekabetin yasandigi mücadeleleri Azapkapi Sahil Parki, Eyüp Sahil Parki, Hasköy Parki ve Nuri Killigil Parki’na kurulan ekranlardan takip etti.

Miniatürk’te ödül töreni gerçeklesti

Golden Horn Rowing Cup’ta ilk üçe giren ekipler büyük cosku yasadi. Her kategoride yapilan yarislarin ardindan dereceye giren takimlar için Miniatürk Iskelesi’ndeki etkinlik alaninda ödül töreni gerçeklestirildi.



Kategorilerde ilk üçe giren takimlar söyle:

Masterlar Mix

1- Galata Kürek C

2- Canottieri San Remo

3- Galata Kürek A

Kadinlar

1- Galatasaray

2- Altinboynuz A

3- Haliç Kürek

Erkekler

1- Galatasaray

2- Fenerbahçe

3- Sisecam Çayirova

Master Kadinlar

1- C.R.C Thessaloniki

2- Idealtepe Amatör Balikçilar

3- Haliç Kürek B

Master Erkekler

1- Galata Kürek A

2- Moda Kürek A

3- Altinboynuz A

U19 Kadinlar

1- Fenerbahçe

2- Galatasaray

3- Sisecam Çayirova

U19 Erkekler

1- Galatasaray

2- Fenerbahçe

3- Sisecam Çayirova

Kaynak: İHA